Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
kacenke bb
netrufam si povedat ze nacisto,pretoze neviem kedy mi to opet moze doniest zo skoly domov.ale od velkej noci ich nemame.a kazdy vikend si pre istotu umyjeme obe vlasy samponom a este streknem sebe aj dcere z tym sprejom.to tak preventivne.muz ma kratucke vlasy ale uz si umyval pre istotu vlasy aj on s tym samponom.dufam ze mame pokoj,len to nechcem zakriknut.a vam ten sampon znicil aj hnidy,vyskusaj jednu stiahnut a puknut medzi nechtami,ak pukne je ziva a treba pokracovat dalej,lebo ked sa to vyliahne hruza.vela stastia v boji s potvorami
natalia, po tyzdni su preto naspat, lebo po ž dnoch sa z hnid vyliahnu nove, preto treba opakovat.
hnidy sa daju aj vycesat specialnym hrebienkom, byva sucastou balenia niektorych pripravkov, najucinnejsi je s kovovymi dlhymi zubami nahusto vedla seba
dobre je namocit vlasy riedenym octom, hnidy zmaknu a daju sa lahsie vycesat.
mirkaff.kupila som sampon pre psov, zda sa že zabral a pre istotu som kupila aj žehličku na vlasy a každy den si žehlime vlasy.Hadam to zaberie,lebo mam problem s vyčesavanim HNID.Baby sú male a neobsedia pri tom ked im ich vyberám.Sú z toho nervozne,ak mi toto nezeberie este vyskušam ten olej.Drž palce.A vy ste sa už načisto zbavili tych potvoriek?
pred par tyzdnami bola u mna na prazdinach moja o 9 rokov mladsia sestra, ktora navstevuje zakladnu skolu. Vcera mi mama povedala, ze ma vsi. Pre istotou som sa aj ja dala skontrolovat.A mala som hnidy. Som myslela, ze ma porazi. Moja kadernicka mi poradila dobry sampon, ktory zabije vsi a aj vajicka.(v lekarni v Nemecku som zan zaplatila 22 euro) Sampon som naniesla, no po umyti som este nasla hnidy, ktore som potom aj vycesavala. Tuto proceduru, musim za 8 dni zopakovat. Kadernicka mi hovorila, ze tie hnusne vsi a aj hnidy preziju dokonca aj trvalu. Takze pochybujem, ze by farbenie vlasov pomohlo. Ved dnes su tie farby omnoho setrnejsie ako pred 10 rokmi.
Perem periny, navlecky na periny plachty, vsetky bundy. Chvalabohu nemam koberce. Ked toto nezaberie vyskusam vazne sampon pre psov. Tak vam drzim palce v boji proti vsiam................
Kacenka bb ja som tiez vyskusala s dcerou vsetko mozne ale k psiemu samponu som zatial nedosla,ale pocula som o nom,vela ludi si ho chvali.ja som najskor umyla hlavu v sampone PARASIDOSE,ale ten je nic moc.a davala som balzam NEEMOXAN.ten zaberal ale kedze mame obe dlhe vlasy,tyzdenne nechat za to v lekarni vyse 500sk sa mi zdalo dost.nam stacilo to jedno balenie na jednu aplikaciu.potom mi poradili sprej DIFUSIL H a tam som robila 5dnovu kuru.vsi aj hnidy boli uplne zosusene.my sme ich mali naposledy tyzden pred velkou nocou,a od septembra to bolo uz 8-my krat.je to tazko zbavitelne.musis aj vyvarit postelne pradlo,ja som povyhadzovala aj potahy z gaucu a podusky co boli site z potahoviny.pre istotu.drzim palce nech ste cim skor bez tej havede
napíšte mi niekto názov toho šamponu ,pre psov,dakujem