Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

bublinockaa

dnes som si objavila hnidy....uz par tyzdnov ma svrbela hlava..napriek tomu som ziadne vsi neobjavila...prosim vas o ucinnu a zarucenu metodu ako sa ich zbavit za co najkratsi cas..

anonymko

aj ja mam s tym problem. Hlava ma cely den nesvrbi ani nepocitujem pocas dna,ale obcas vecer mam nevysvetlitelne svrbenie. Neviem ci su to vsi mozno satove ale nic ine ma nenapada. presiel som vsetky druhy sprejov, balzamov a neviem coho vsetkeho, skusil som Tea_tree olej ale neskor som sa docital ze to len odpudzuje.No teraz idem skusit ylang-ylang olej, je to predsa prirodny produkt dufam ze to prejde.

kacenkabb

mikaff,ide ma porazit,ani psi sampon nezabral ani každodenne žehlenie vlasov.Mna už síce hlava nesvrbi,ani najmladia ich už nema.Len ta staršia,tej sa to koti ako besne,ma huste blond vlasy.Aj po zmytí jej to vyčesávam hustym hrebenom a nič.Zajtra kupim ten olej a ak nezaberie tak už neviem.Ja som si nedávno farbila vloasy a tie potvory to prežili.

maria31

Ahojte chcem len poradit moja dcera mala pravydelne kazdy mesiac vsi bolo to uz neznesitelen stale som skusala nove pripravky ma dlhe vlasy a o ostrihani ani pocut tak som jednoducho jej nafarbila vlasy rovnaky odtien a pravidelne jej umyvam vlasy a davam jej nemoxan a mozem povedat ze uz neviem co su to vsi vajicka idu taksie vycesat ale dari sa to je to pravda ze ked sa vlasy zafarbia vsi sa stratia a vysusujem jej ich fenom a vyzehlim.Tak ak sa chcete zbavit vsi tak len zfarbit vlasy a pouzivat nemoxan.

mirka ff

monka1589,najskor ti vsi nakladu vajicka,to su tie hnidy a tie hnidy sa po niakej dobe vyliahnu a uz su z nich vsi a tak to ide dokola.takze treba zlikvidovat aj vsi aj hnidy.sampon parasidose je dost slaby,farbenie vlasov nepomoze,ja sama som sa na to spoliehala,nepomohol ani peroxid.popozeraj si temu dozadu,uz som tu o tej kure pisala.

poradim

dam vam dobru radu, vážne vlasy si treba zafarbiť farbou na vlasy nie samponom. Uvidíte. Minule som bola u kaderníčky a dala farbiť 6 ročnej dcerke vlasy jedna pani, ževraj to pomôže samozrejme odtien aký má nech ten peroxid ich vyničí

monka1589

jaaaaaaaa-ten sampon parasidose vobec nepomaaaha.o dva dni som uz mala dalsie male potvorky. skusala som aj ocot,ten mi celu hlavu spalil a mala som podrazdenu pokozku a dost cervenu...zatial nic necitim,ze mi nieco beha,ale hnidy mam stale....ako sa ich mozem nadobro zbavit.a ako sa vlastne vsi prenasaju,ked sa drzia pri korienkoch..

b.a.b

Prvý-krát som dostala vši v lete na prázdninách..... keď som sa vrátila domov vši dostala aj moja mamka asi po mesiaci sme sa tej hávede konečne zbavili ....vobec sa neobjavovala na v zime som isla na prázdniny do sesternice...a po návrate domo.....znova svrbenie ..umývani vlasov...znova sme sa toho zbavili noo pred mesiacom sa znova objavili ...no vtedy uz vobec nic nezaberalo .....a tak sme si aj s mamkou umyli vlasy so psim shamponom ... hned na druhy den sme na hlave nemali ziadnu vsu a ani zivu hnidu............. RADIM VAM : NA VSI POUZIVAJTE SAMPON PRE PSY A MACKY PROTI PARAZITAM ...TO 100% POMOZE MAM TO OVERENA JA MOJA MAMKA A MOJEJ MAMKY KAMOSKA