Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

blavacka

pozor vsak na to ze po pouziti samponov moze byt vlasova pokozka natolko vysusena ze sa vytvoria lupiny alebo mozete mat podvedome pocit ze vam nieco lozi po hlave...je to normalny psychicky stav...ale radsej sontrolovat odporucam

blavacka

ja by som vsetkym vrelo odporucila sprej diffusil,fakt je ucinny...po jeho pouziti su zarucene vsetky hnidy aj vsi mrtve..samozrejme ze hnidy treba mechanicky odstranit.. t.j.vycesavanie alebo rucne vyberanie hnid...
z osobnej skusenosti doporucujem vlasy kontrrolovat v priebehu jedneho tyzdna po kazdych dvoch dnoch...hnidy totiz mozeme prehliadnut..alebo sa niekedy staci pozriet z ineho uhlu a hned nejake najdeme...odporucam tiez vyskusat aj olivovy zabal,nechat posobit aspon pol hodinku,vsi aj hnidy to udusi..(alebo vyskusajte vlasove oleje specialne urcene na odstranenie vsi a vlasovych parazitov)

dlhovlaska8

SPRAVA PRE rencaa
je to blbost pretoze ja som mala hnidy az pri koncekoch vlasov..tym chces teda povedat ze mi za mesiac narastli vlasy o jeden meter?je to hlupost..hnidy su podla mna na vlasoch poumiestnovane na roznych dlzkach vlasov,pretoze sme ich nemuseli pri ich odstranovani celkom vycesat,alebo sme ich nemuseli dobre stiahnut nechtom...neviem ci mam pravdu ale ja tvrdim ze to je hlupost!!!!!

jaja

viete prosím čo sú čierne bodky na pokožke hlavy?Našla som ich dcére vo vlasoch dosť veľa na jednej kope ale hnidy a živé vši nemá.

mamina123

my sme sa s dcerou tiez dlho nevedeli tych potvor zbavit,ja si pravidelne farbim vlasy,kupovali sme hocico ale vzdy to tie bestie prezili,vecsinou to bolo tak ze aj ked stare vsi znicene boli tak niaka hnida prezila.my sme si naposledy striekali vlasy sprejom na blchy,klieste a vsi co je pre psov a macky.sice som mala na male ci sa nam nespali koza alebo nieco take,no a nastastie vsi skapali a hnidy sme odstranovali tak ze sme kazdy vlas vytrhli,ja som to vyse hodiny robila malej a mne to robila mama.zatial mame pokoj.ten sprej sa vola DIFUSIL a na flasi je nakresleny pes a macka.inak sa s tym tiez trapime dost dlho,som sama zvedava nakolko mame pokoj.

kacenkabb

vcera som si aplikovala psi sampon,jacutin gel a hned na to difusil spray,rano som si oplachla vlasy a dala octovy zabal na 30 min.hned na to olivovy olej na hodinu a zasa psi šampon,ked mi vlasy uschnu tak si ich vyžehlim a povysávam.Dufam, že tato kombinacia zaberie,labo už som zufala

rencaaa

a inak.. vos kladie vajicka hned pri korienku, ked si najdes hnidu napr. 1cm od korienka, znamena to, ze mas vsi uz mesiac, lebo vlas narastie za mesiac cca 1cm

rencaaa

majrychlejsie je ostrihat
najucinnejsie je pouzit kombinaciu nejakeho pripravku s mechanickym odstranovanim
na chemicke pripravky uz maju ziskanu odolnost ale existuju olejove pripravky, ktore im upchaju dychacie otvory a zadusia sa, na to odolnost neziskaju nikdy. ten olej posobi aj na hnidy takym sposobom, ze zmaknu a daju sa lahsie vycesavat. najlepsie kovovym hrebienkom s dlhymi hustymi zubami. tento byva sucastou balenia, bud plastovy . dolezite je po 6-7 dnoch kuru zopakovat, za ten cas sa vyliahnu z hnid vsi-nymfy, ktore cicaju a ked dospeju, zacnu klast vajicka znova.
okrem toho je treba vyprat postelnu bielizen na 60oC, ozehlit, oblecenie dat do plastoveho vreca na nejaky cas (vsi bez pridelu potravy uhynu) a vyprat.
ziadny iny zaruceny rychly postup neexistuje

kacenkabb

ja som si dala psí šampon na 40 min. na hlavu, potom jacztin gel, ten som si dobre rozotrela a prečesala hustym hrebenom a hned som si nastriekala aj Difusilom a sačok na hlavu, lebo mi je už zle z smradlavych šamponov.Teraz ma nič nesvrbi,uvidim rano či sa zbavím len tých potvor alebo aj vlasov.Dufam že mi nevypadnu, lebo už si davam jedno cez druhe.A to som si myslela že som sa ich načisto zbavila.Dokonca aj môj syn mal vajíčka a ma asi pol cm vlasy,ani som tomu verit nechcela.Zajtra napíšem sko som dopadla.Možno za par dni budem zhanat parochnu a nie prípravky proti všiam.