Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
moja mamk nas ako deti zbavila vsi tak, ze prezerala postupne vlasy a vytrhavala tia na ktorych boli hnidy, pretoze tie sampon nezabije.
karkulka
sampony nie su zrovna najlepsim riesenim vyskusaj oleje urcene na odstranovanie parazitov a sprej diffusil to pomoze spolu s olivovym zabalom...a nic neviriesis ak ich nebudes rucne vyberat inak to nema vyznam...rozpuc ich nechtom a mrtve spoznas tak ze ti pod nechtom nepuknu...zive puknu
vsi nemozes mat vac ako mesac boze sak potom by si mala celu rozskrabanu hlavu ne? vsi nekladdu hnidy iba pri korienkoch ale sade
mirkaa ff som rada ze aspon niekdo so mnou suhlasi...
moja dcera tu haved doniesla od vianoc domou uz tretikrat davala som jej sampon a olej doma je nas 5 a nikto to nema len ona,problem bude v skole ale riesi sa to akurat oznamenim v zrkadielku a tym to konci uz nechcem volat ucitelke preto ze sa citim trapne a bezmocne ide ma z toho porazit ako to mam inak riesit?
lupinu lahko stiahnes z vlasu, ked ju pridrzis medzi prstami, hnidu musis silno chytit nechtami, je prilepena na vlase.
ja nehovorim, ze vsetky hnidy musia byt pri korienkoch vlasov.. precitajte si nieco z odkazov ;)
Caute, ako spoznate, ze mate hnidy? ja mam daco biele vo vlasoch, ale neviem to absolutne rozoznat, ci su to lupiny alebo co :(((
dlhovlaska8 s tymi hnidami mas pravdu,aj my sme si nasli hnidy az na koncekoch.je to tym ze vsi sa po vlasoch pohybuju.im je vlastne jedno kde ti nakladu vajicka-hnidy.kamaratka nasla hnidu dokonca aj na plysovom mackovi,co je tiez dost zaujimave,samozrejme v noci s nim jej dcera spavala