Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

anna813

aj ja mam uz dlho vsi a nevime ako sa ich zbavit pouzival asom jeden sampon ktori mi ppomahal ale uz prestal ucinkovat

miriama45

Ahojte vcera mi mama pozerala hlavu lebo ma strasne svrbela a nasla mi vsi.
Porate mi co mamm robit aby som sa ich zbavila.

vsiiiiiiiiii

mam 31.maja sutaz v 28.5 sme zistili ze mam vsi no umyla som si hlavu mama mi nasla iba vajicka a hnidy a dve vsi sme vicesali a vizera to tak ze zajtra su pre len to treba stale striekat dusit vycesavat

Matyz

Mno ja som si dal nejaký olej na vlasy, proste nieco detske, som bol zufali :D to pre uplne male detisky taky olej, tusim sa volal Cien: BABY OIL GEL. TO NIKDY NEROBTE!!! ostane vam na vlasoch ten olej, vcera som mal pocit ze to nikdy v zivote nezide, pur nepomohol jar je ucinnejsia, lenze to vas zbavi len toho oleja vo vlasoch. Potom ked som si umyl jarou vlasy aby tam neostal ten olej, zmyzol olej. Nastriekal som si sprej stal okolo 200sk vola sa DIFFUSIL H to si nastriekate na 10miest co najblizsie ku korienkom, dost to smrdi ! ale na druhy den vas hlava nesvrbi a mate po všiach. :)) staci zoparkrat precesat a je po tom humuse! :D Vela Stastia. :)

luciasel

Ahojte.Mne pomohol sampon PARANIT (-odkaz odstránený- , ktoreho cena v lekarni bola 605 SKK), kazdodenne rucne odstranovanie hnid a caste cesanie pocas dna.

Matyz

Mám vši, newiem ako sa ich mám zbaviť, keď som si umyl vlasy, chvylu som počkal a začal som si ich vyčesávať vzpadli 5 a predtym 2 a ešte hnidy, mám použiť prostriedok pre psov a mačky, alebo z lekárne? keď z lekárne tak sprej, šampón, olejček? Toho humusu sa newiem zbaviť, poraďte mi, ĎAKUJEM.

pipina

Ahojte už som sem tiež pisala o radu na zbavenie sa vši a zabral ortosan pre psov umyvala som s tym dcere vlasy a odvtedy mi nedoniesla ani jednu všu zo školy

iveta

Ahoj, práve som po 5 hod, skončila vyberanie hníd z vlasov mojej dcéry, odhodujem tak cca 500ks + 14 vší, vlas som jej nevytrhla ani 1, veď načo stačí ich vybrať, ale všetky pre istotu ju dnes a ďalšie dni budem kontrolovať, ešte pred tým sme použili šampón s niakym indickým olejom, ale hlavne je ich všetky vybrať....všetkým s podobným problémom držím palce

Najčítanejšie články