Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
POMOZTE MI PROSIM!
ako vyzeraju tie vajicka vsi? ja sa strasne, strasne bojim ze ich mam, no mama mi neveri. nenasla nic, nevie ako by som to mohla chytit, vlasy si umyvam kazde dva dni, som velmi cistotna. ale ja uz som nasla jednu zivu! pred tyzdnom, v pondelok a este dnes jednu! je mi do placu. hnidy mi nenasla mama, stale mi prezera hlavu. vcera som si umyla vlasy tym samponom na vsi co sa zacina na pismeno O, neviem ako dalej. som strasne nestastna, hanbim sa ak ich mam. a v pondelok ideme do skoly v prirode! PROSIM POMOZTE MI!
po 6 dnoch treba zopakkovat sampon alebo inu chemiu. to je cas, kedy sa vyliahnu z vajicok nove.
no bohuzial, vycesavanie je zdlhave. ale mnohonasobne zvysuje upesnost boja
ako vyzeraju tie vajicka vsi? ja sa strasne, strasne bojim ze ich mam, no mama mi neveri. nenasla nic, nevie ako by som to mohla chytit, vlasy si umyvam kazde dva dni, som velmi cistotna. ale ja uz som nasla jednu zivu! pred tyzdnom, v pondelok a este dnes jednu! je mi do placu. vcera som si umyla vlasy tym samponom na vsi co sa zacina na pismeno O, neviem ako dalej. som strasne nestastna, hanbim sa ak ich mam. a v pondelok ideme do skoly v prirode! PROSIM POMOZTE MI!
aojte:ähm ja mam vsi aj s mojou sestrou dostala som ich od mojej naj kamaratky a sestra to sdostala z toho ze pouzivala lak na vlasy to podporuje vsi v lakoch sa nachadzaju hnidi.....vlastne preto je lak taky.... lepkavy a pevne drzi koli laku na vlasi:(hm prosim vas pomozte nam chceme sa ich zbavit ja ch mam velmi vela a sestra len hnidi.(hm co je na vsi a hnidy najlepsie?ak viete poradte mi moj mail je kuko7899@azet.sk
Ahpojte ja som sa vsi zbavila za tyzden.
Pomohol mi sampon z lekarne aj pre macky a k tomu som si striekala aj sprej a vecer olejovy zabal.
Toto som striedala kazdy den.
Vycesavanie mi nepomohlo ,lebo mam tenke vlasy len vsetky tie hnidy vybrat a popukat z vlasov.
Prajem vela stastia.
Mne sa ich podarilo zlikvidovat velmi rychlo.
to som zazila aj ja, asi pred tromi rokmi, ked plakala cela rodina so mnou, ze co sa to stalo...bala som sa ze sa musim dat ostrihat, vlasy dlhe a navyse huste a kucerave.. pomohla octova voda a vycesavanie..tie vyrobky su nanic stoja tolko penez a skoro vôbec nepomahaju
neobsahuje insekticky netoxicky,nealergicky,bez rezistencie jednorazoveho pouzitie kratka aplikacia 10min. dochtorka lajkovska