Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
gabka
lupina ide z vlasu dole lahko a hnidu musiis stiahnut nechtom pretoze ide dole tazsie
ja mam vši už 6týždnov ako som zistila a moja kožna mi tvrdila že to sú lupiny SVINA slak ju traf.zajtra nabehnem do lekarne a cele to tam vykúpim.momentálne mam na sebe olivvový olej Bios ale ta hlava ja sa zbláznim to svrbí mam chut si ju poliat benzínom.NIE JE NESKORO POJDEM DO HOLA?
A INAC TýMTO DAKUJEM VšETKýM čO TU PíšU NEBYT VAS TAK NEVIEM,dnes sa ani na vyštudovaného človeka s diplomom neda spolahnut:(
VELMI VAS PROSIM, POMOZTE MI!
nasla som zive vsi, ziadne hnidy nemam. takn som si spravila zabal z olivoveho oleja, vycesavala vlasy- mala som dve dospele a par takych uplne malilinkych hnedych, ale neboli to hnidy. potom som si umyla vlasy samponom proti lupinam, samponom priti vsiam. rano ma mama prezerala, nic som nemala, ale to uz aj predtym ma prezerali a nic nenasli. potom rano som bola v lekarni kupit diffusil H a hrebienok. tym hrebenom som si najprv precesala vlasy, nic som nevycesala, nic nebolo asi. potom som si dala ten diffusil a teraz dufam. DO PONDELKA SA ICH NUTNE MUSIM ZBAVIT!- ak este su. hlava ma nesvrbi. a v pondelok ideme do skoly v prirode, na co som sa lekarnicky pytala a ona ze ak v nedelu vecer nenajdem ziadne, mozem ist. PODARI SA MI TO?
Moja dcéra mala asi pred rokom vši.Bolo to strašné.Dostala ich od niekoho v škole.Má pekné kučeravé a husté vlasy preto som ju nechcela dávať strihať.Boli sme už zúfalé vyskúšali sme rôzne šampony ale hoci to trvalo dlhší čas aspoň sme sa ich zbavili.Je to hrozné a nikomu by som to neželala
nasla som si štyrikrat za sebou zivu vos, jednu mrtvu. ziadne hnidy nemam. co mam robit??? myslite ze ked si dam jeden olejovy zabal a umyjem tym ortosanom, nebudem ich nachadzat? je to strasne, bojim saaaaaa:((((((((
a ten sampon pre psov je ortosan, vsak?