Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
ja som sa vsi zbavila paradossine a vycesavanim...ale hnid som sa nie a nie zbavit...az kym som nenasla jednu Uzasnu Vec a to hreben na hnidy z ebay-u. je uplne uzasny, zbavil ma ich uplne vsetkych a to som sa len 2x cesala :)) som taka stastna, lebo som s nimi dlho bojovala....tu je link na ten hreben>
cgi.ebay.co.uk
hoci som za nho dala 10 libier, ale dala by som aj viac...je to uplne super, odporiucam...
heeeeeeeeeeej! pecka...nech zije pan Febo a jeho stara mama!!!:-) na nejakej 20.strane alebo tak nejak som si precitala jeho prispevok!vlastne o tej bravcovej masti!!ty kokos..vsetky vsi sa udusili :-DDDD teda dufam ze vsetky:-) vycesala som ich asi milion :-) uz ma ani hlava nesvrbi ale pre istotu este budem s tym cosi robit:-) takto som nemusela na nic davat prachy a vysledok bol fakt uzasny..uz po 10 minutach som videla ako tie vsiska su bezmocne a kapu hehe..ak mate vsi a chcete sa ich zbavit z vecera d o rana tak urcite urobte tak ako ja;-)
dakujem Febo!
pred polhodinou som zistila ze ono tie lupiny nie su lupiny ale vsi...sa citim jak taky vsivak teraz..och..kto vsi nezazil tak nevie ake je to hrozne:´-( mam farbene vlasy..a vsi mam zrej e z toho ze som kazdy den tupirovala vlasy a kydala este na to silny lak..no sa mi to vyplatilo fajne..:-( svine okridlene fuj.tie vajcia hnusne vyzeraju jak slza..nalepene na vlase..v strede akasi tmava bodka..skrabem sa jak postihnuta..uz dobre dva tyzdne..mi to ani nenapadlo zeby to mohli byt vsiska..pockajte poskrabem sa...uz v pohode...no ..vecer si idem do octu naliat trochu vody a nakydam to na hlavu na hodinu potom zmyjem, este z vlhkych vlasov tie hovadstva vycesem a este raz umyjem..dufam ze zaberie...a riadne sa hanbim..nikomu to nepoviem...ubohy moj chalan ani sa s nim nejdem stretnut zajtra radsej..este by to odomna dostal:´-(
ZDRAVY CLOVEK MA MILION ZELANI, VSIVATY LEN JEDNO...:´-( no to mi fajne napadlo..hm...idem im ukazat..bestiam hnusnym...a drzim palce ostatnym vsivatym..:´-( čus
da sa nejako zbavit tych hnid??? lebo myslim, ze dospele som uz nejako len vyhubila samponmi, ale ta co mi to je platne ked sa znova vyliahnu?? uz mam totalnu paranoju. a moje hnidy nepukaju, asi len 3-4 mi pukli ked som ich vyberala, vyzeraju skor ako lupiny, su uplne ploske. znamena to, ze su mrtve?? snazim sa ich vyberat, ale tak myslim si ze stale je pravdepodobnost ze jedna to prezije a co potom??? asi sa zblaznim, fakt...:((((
Ahojte vzdy zaciatkkom roka nam ucitelka kontroluje vlasy ale mne vzdy povie ze mam vsi aj ked ich som este nemala lebo vzdy pouzivam sampony z lekarne lebo mam velmi problematicke vlasy, a nikdy mi cih nevysesali nic sa nenaslo, teraz neviem ci je to len sucha koza ale lupiny alebo vsi POMOOOC fnuk nfuk
My sme mali vši pred rokom - a žiadny šampón, kondicionér ani zábal na to nepomohol. Zbavili sme sa ich až vyčesávaním. Treba kúpiť v lekárni hrebeň - všivák a vyčesávať (niekedy aj dva týždne), najlepšie na mokro s nejakým "protivšiváckym" kondicionérom. A nezaručujem, že ich nedostanete znova.
A ešte niečo: hnidy sú najprv biele - také drobné slzičky pri korienkoch, až potom zhnednú. Aj čerstvo vyliahnuté vši sú biele, keď sa nehýbu, vyzerajú ako vlákna alebo lupiny. Skoro som neverila vlastným očiam, keď som to vyklepala z hrebeňa na papier a tie mrchy sa po chvíli začali hýbať.
asi mam vsi :(
u nas doma mame tiez problem zo vsami...dcera sa s nimi trapi uz dva mesiace a ja mesiac obe mame dlhe vlasy,zmyvame ich samponami balzammi dokonca aj ortosanom na zvierata a aj tak sa znovu a znovu zjavuju uz neviem co dalej myslim ze to dcera nosi zo skoly,ucitelia o tomto probleme vedia a aj napriek tomu nevyhlasili karantenu,asi cakaju na prazdniny...kriste uz som minula tolke peniaze na sampony a ziadny vysledok...uz neviem co dalej