Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
ja mam teraz vsi ale uz nemam vsi len hnidy lebo pouzila som francuzsky sampon a vsetko zmizlo ale hnidy mi musi nekto vyberat tiez ma to velmi trapi a je to do placu tak mala vsi aj moa sestra asi sa nabrala.....fuuuj neznasamvsy a hnidy
som vsivak !
!!! boha..zabijem ....
uz ma ide porazit.....asi pred troma tyzdnami som zistila, ze mam vsi. skoro ma porazilo.skusala som sampony a aj som si zafarbila vlasy ale nic nepomohlo...nemate nejaky zaruceny sposob ako ich zlikvidovat? A hlavne ako mam odstranit hnidy?prosim...som uz zufala
skuste sampon PARASIDOSE dostat ho v beznej lekarni a zaberá aj proti hnidam.Mne zabral na prvy krat a ma aj preventivnu funkciu.
NO tak mna svrbi hlava strašne tri mesiace ,ale neviem či mam vši alebo je to zo zleho šampona....dnes som si akurat umyla vlasy s inym šamponom a uvidim či to pomože....ale strašne sa bojim že su to vši...mame som to povedala tiež ale ona tvrdi že použivam zly šampon...vlasy mi už prehladala a nič nenašla ale ja stale ešte bojim...ak možete tak pomožte..:((
joooj.....mam vsi a babca mi necela cerit si myslela ze su to lupiny co mam robit strasne ma to svrbiii.....cesem sa tym hrebenom co sa vola vsivam a stale ich tam mam viac a viac....:(
marionnn ten dyfusil ta zbavi vsi ale hnid nie