Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

klaudusinka

- tak ja si zvyknem všetko zapisovať, aby som mala prehľad, najradšej mám veci čierne na bielom. a je fakt jedno, kedy s ním začneš, dôležité je, že začneš :) je jasné, že neuvidíš výsledky hneď, na to treba byť proste trpezlivý a nevzdať to.

dandiena

Klaudusinka, skúsim, ďakujem. Chcem ho začať užívať teraz od 1.6., aby som si vedela aspoň akotak zapamätať začiatok a nejakým spôsobom si to odsledovať:)

lompaska

stale je lepsie nosit nejaku pokryvku na hlave, pripadne len nieco na prekrytie usi - celenku, satku ako nespravit vobec nic a nechat to proste tak.

anetkaanett

ale ten hluk asi neovplyvnis vzdy, no nie? ked prides niekam, kde bude a neocakavas ho tam, tak s tym asi nic nespravis.

klaudusinka

- vyskúšaj Revitanerv, vie pekne pomôcť pri takomto probléme. samozrejme je potrebné, aby si sa nevystavovala nadmernému hluku, lebo to asi nijaký účinok mať nebude. stres je ďalší taký faktor, ktorý toto dosť ovplyvňuje.

dandiena

Ani nestraš...Akože ja som zatiaľ nezbadala, že by som počula nejako horšie, len to pískanie je niekedy také, že ma ide šľak trafiť z toho, ale ja dúfam, že sa to nezhorší tak, že budem ešte aj počuť z toho horšie. Nedá sa to nejakým spôsobom upraviť, odstrániť? :/

lujziara

To je jedna možnosť. Alebo niekto dosiahol už také štádium, že sa mu aj sluch trocha zhorší, a tým pádom aj toto menej vníma, aj to môže byť.

dandiena

Veď to sa pýtam presne aj ja... Ako s tým vedia celú tú dobu zaspávať, pracovať, byť v tichu? Asi to nemajú až také strašné, lebo inak si to veru vysvetliť neviem.