Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

mistrik58

no len ked to si bohuzial asi nevyberies :-) to sumenie v usiach - ono sa to moze objavit aj pri poruchach spanku, tiez som isty cas velmi zle spavala a potom sa to dostavilo, to bola len otazka casu. ono to tak prichadza ruka v ruke.

blanika15

ved to, ze niekomu moze v uchu len piskat, niekomu sumiet. z tychto dvoch keby si mam vybrat, tak jasne, ze asi ten sum, ten az taky rusivy nie je a nejde ta z toho az tak porazit.

zlatikaa

Tak ale to sa podla mna mylis, nie je to u kazdeho rovnake, to mas tak pri kazdej jednej diagnoze, ze kazdy to vnima inak a aj sa mu to inak prejavuje.

gimbaska

ono to vobec nie je take ako si to mozno predstavujes. troska sum pocujes sem tam, ale nie je to take hrozostrasne, ze by si cez to napriklad nepocula, co ti druhy hovori:)

mistrik58

no ono to moze clovek dostat aj po dobrati nejakych liekov, napriklad po antibiotikach. mal som to tiez, ale odznelo to tak rychlo ako to aj prislo.

zlatikaa

No tak tam pravdepodobne nebude nieco v poriadku, to moze mat za nasledok aj nejaka ina choroba, ci diagnoza, o ktorej mozno doteraz nevedel.

lompaska

tak ale to neznamena, ze ked ste to raz mali a preslo vam to, ze sa vam to nemoze vratit znovu. pamatam si, ze ujo toto mal asi 3 alebo 4 krat.