Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)
Víno k jedlu
Do ceny sa zmestíš, stačí si obehnúť vinotéky a budeš vedieť, čo sa týka nealka, tak treba myslieť aj na šoférov, to áno :) Poprípade ako prípitok nalko šampus :)
vo vinach sa nevyznam, preto som sem napisala :) cenu za flasu no radi by sme sa zmestili do tych 10-12€ vela ho nebude treba, na svadbe nebude vela ludi, no rozne vekove kategorie, rozmyslame, ze kupime aj nejaky must pre soferov
Ten čo pozná vína vie, že každé vinárstvo má svoju chuť vína aj farbu, preto som to napísala :) Pila som už rôzne Pálavy, je to moje obľúbené víno spolu s ružovým, no tá chuť je vždy iná :)
a koľko chcete dať za fľašu vína? niektoré tie vína sú dosť drahé a niektoré nie sú ani chutné :/ treba si to dobre rozmyslieť aby vám neostalo veťa nakoniec.
budete tam mat aj syrove salaty a aj ine a samozrejme rozne druhy jedal, koreniste neviem, ale pouvazujem :) a ako si myslela ze nie je palava ako palava?
Nie je pálava ako pálava, no hodia sa k nej rôzne syry a koreneným jedlám alebo aj jedlám na sladko, čo viem
my chceme prisposibit aj jedlo k vinu aby to spolu ladilo. viete mi povedat ake vino by ste dali k palave?
najviac asi biele suché mi hovorila a najmenej červeného sa vypilo :)
a vedela by si mi zistit ktore sa pilo najviac? lebo som pozerala a maju naozaj vela moznosti a ja neviem ktore vybrat
aj kamarátky ho mali na svadbe a vypilo sa ho dosť :) mali tak asi 5 druhov :)