Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Víno k jedlu

Príspevok v téme: Víno k jedlu
veika

Ahoj! chcem sa spýtať aký vplyv na náš organizmus má pitie vína (ľubovoľného) k jedlám. Samozrejme že nemyslím ťažké jedlá a jedlá ku ktorým sa vyslovene nehodí. Či to napríklad nejakým spôsobom neurýchľuje metabolizmus alebo nepodporuje spaľovanie tukov. Alebo naopak či to je pre nás skôr záťažou. Ďakujem :)

petra_peta

Do ceny sa zmestíš, stačí si obehnúť vinotéky a budeš vedieť, čo sa týka nealka, tak treba myslieť aj na šoférov, to áno :) Poprípade ako prípitok nalko šampus :)

Svetla777

vo vinach sa nevyznam, preto som sem napisala :) cenu za flasu no radi by sme sa zmestili do tych 10-12€ vela ho nebude treba, na svadbe nebude vela ludi, no rozne vekove kategorie, rozmyslame, ze kupime aj nejaky must pre soferov

petra_peta

Ten čo pozná vína vie, že každé vinárstvo má svoju chuť vína aj farbu, preto som to napísala :) Pila som už rôzne Pálavy, je to moje obľúbené víno spolu s ružovým, no tá chuť je vždy iná :)

llnzzda

a koľko chcete dať za fľašu vína? niektoré tie vína sú dosť drahé a niektoré nie sú ani chutné :/ treba si to dobre rozmyslieť aby vám neostalo veťa nakoniec.

Svetla777

budete tam mat aj syrove salaty a aj ine a samozrejme rozne druhy jedal, koreniste neviem, ale pouvazujem :) a ako si myslela ze nie je palava ako palava?

petra_peta

Nie je pálava ako pálava, no hodia sa k nej rôzne syry a koreneným jedlám alebo aj jedlám na sladko, čo viem

Svetla777

a vedela by si mi zistit ktore sa pilo najviac? lebo som pozerala a maju naozaj vela moznosti a ja neviem ktore vybrat