GoFruit, velmi dobre si to vystihla :-). Ono ja tiez stretavam ludi, kde si poviem, hm, wow :-), zaujimave, ine...ale je to skor o tom, ze je to ZAUJIMAVE, cloveka to prijme k premyslaniu, k tomu, ze ta trkne, fiha, existuje aj toto, hm, iny svet, iny rozmer, zaujimavy clovek, ako k tomu prisiel, preco atd., ma to nieco spolocne s fascinaciou.
Co sa mna tyka, aj mne sa stava, ze sa dostanem do situacii 'nastavenie zrkadla' vo veciach, s ktorymi este nie som vysporiadana a vnutorne som na maxime a nervy v kybli :D, ale vtedy si vzdy uvedomim, ze je to O MNE a nie o tom druhom a brzdim sa v reakciach a snazim sa nad tym zamysliet a otocit to tak - ze sa opytam sama seba PRECO ma to vytocilo...
a casto na tu odpoved aj pridem, aj ked je to casto velmi neprijemne, ta sebakonfrontacia, nie vzdy sa vydari, no ale tak ucime sa, vsakze.....je to makacka, kazdodenna
inak nedavno sa mi stala podobna vec, aka sa deje vam, ale kvoli inemu dovodu, vies, ze som na bezlepkovej strave, no a po dlhej dobe ma videla 'znama' a kedze som na tej strave uz velmi dlho, plus operacie a Co., tak ma znama videla v inej podobe, aku mala v pamäti a totalny utok, realita je ale ta, ze jej sa nedari schudnut, asi tak....:D, ale si mala vidiet a pocut ten ton a tu paniku a potom mi este aj mail pisala a za kazdou vetou asi 10 vykricnikov, takze musela byt v strasne vytocenom stave :D
vtedy mi doplo, o co vlastne slo, absolutne neslo o mna, akurat o to, co moj obraz v nej vyvolal, v reali jej bolo uplne ukradnute, AKO sa mam- ako sa citim, ci aky mam problem, slo vylucne o nu......
je tazke tie utoky odrazat, ale tak co uz, pomoze fakt len si vzdy opakovat, nejde o teba, ide o nich, ONI maju problem
vyrovnany clovek ta necha na pokoji, max. sa opyta zo zaujmu nieco, ale necha ta zit a volne dychat, presne tak