Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Rosemary, z mrkvovej vnate ti nic nie je? Ona sa nepovazuje za jedlu. Aspon tak som citala.

Ja dnes
R: kusok melonu piel de sapo
Asi 3 dl smoothie
O: granatove jablka asi 2-3 syn jedol so mnou tak neviem kolko som zjedla
Ol: asi 6 fifi
V: 1 kaki, kale chips, krekry, cibula, kusok avokada, rajcinya teraz som hrozne prejedena ach jaj

Rosemary

R: smoothie z nektariniek, OJ, mrkvová a petržlenová vňať
O: hrozno, banány
V: smoothie z hrušiek, černíc, banánu, púpavových listov a kvetov
V2: raw polievka: brokolica, rajčiny, avokádo, kúsok cibule, strúčik cesnaku + krekry

GoFruit

Nikcaa, ako kedy. Doma je to uz ok ale na vyletoch, ktorych podnika vela, je vkuse nasrany, ze nemoze ani len do restiky so mnou zájsť. Manzel veceriava len ovocie a niekedy ho aj ranajkuje. Ale rad chodi do reštaurácii a hlavne na tych cestach je casto len ovocie pripadne salat a potom je nervozny ze kvoli mne sa dobre nenaje.

Maoam

GoFruit, je mi to luto, fakt, ale musis (te) s tym daco robit, kym je cas, kym je este maly, lebo ako dalej? Absolutne si neosobujem pravo vas hodnotit, pretoze sama nemam dieta a bolo by to posledne tu mudrovat na tuto temu. Napisala som ti preto, ze mi to ako outsiderovi pride ako komplexnejsi problem, kde okrem vplyvu manzelovho charakteru a prejavov moze byt problem este aj fyzicky - neurologickeho charakteru, ktory ak skutocne jestvuje netreba podcenovat. Ak mal problemy s velkou nespavostou a hyperakusis uz ked bol mensi, nemas nahodou v plane zajst k nemu k detskemu neurologovi=myslim to v dobrom, fakt.
Lebo toto je trapenie, pre maleho, aj pre vas.
No a manzel - tak asi by fakt bodlo hodit s nim vaznu rec, je to predsa jeho syn...

Ty si ako medzi dvoma mlynskymi kamenmi, blba tazka situacia.

GoFruit

Maoam ja si dovol tvrdit ze nervak nie som. I ked zo zaciatku ked som mala akutny nedostatok spanku som bola dost vznetliva. Vies ale naschvaly sa mi stavali? Maly bol belky nespac. Jeho uspat boli galeje. Uspala som ho po hodine a lahla si rychlo aby som mohla aj ja nieco posat a vonku zacali kosit a do 10 mi bol maly hore. Ked sa mito dialo bola som ready na psychiatriu. Teraz sa to stalo vcera ze som maleho uspavala a ani nestihol zaspat avonku zacali bruskou pilit a hneď oci dokoran a spanok bol passe. Ale kedze som znovunasla svoju vnutornu pojodu, nemala som s tym ziaden problem. I ked v poslednrj dobe nespava uz poobede a je to riadne tazke cely den bez prestavky mu robit animatora.... ale kvoli tomu ho do skolky davat nebudem. Skolky povazujem za dost velke zlo a zlociny pachame na prirodzenosti anevinnosti a inteligencii deti.
Moj muz ale je nervak a velky. Uz sa snazi kontrolovat a nevrieskat za kazdu blbost. Lebo tiez si myslime ze to ma maly z toho akos a muz ku mne sprava.

Maoam

GoFruit: nechcem sa teba a tvojho muza nijako dotknut, ale ked ste obaja nervozni a vsetko hned vadi, neprenasa sa to na maleho? deti su ultra vnimave, vsetko zachytia, nervozitu obzvlast citlivo, je to len moj dojem, ale mam pocit, ze malemu bud nieco velmi chyba, alebo je problem ovela väcsi (mozno aj vo vychove), pripadne ma mozno aj fyzicky/neuroproblem (??), nie som pediater, je to len moj laicky dojem, ale nieco nie je OK, ked neustale iba vresti

GoFruit

R + O: smothie kel 5 bananov a 7 dl OJ
O pol melonu piel de sapo
Ol 2 granatove jablka
V stava zo salatu, toskanskeho kelu a mrkiev
+ kapustove krekry (mnou robene dala som tam aj tekvicu) s rajcinami

GoFruit

Nikcaa ja kupujem tak okolo 15 kg na tyzden, niekedy vystaci, niekedy nie. ALe tak neviem to presne.
Vladimir Megre, je to asi 9 knih. Prva sa vola Anastasia. O tomto stravovani pise v 7. ALe zacat citat od 7. asi nie je bohvieco, nuz ale ...
pozri sa na ceske stranky anastasia.cz mozno aby si si urobila predstavu, i ked 1. kniha je uplne super, prakticka, dava rady hlavne zahradkarom, ako pestovat plodiny tak, aby liecili toho cloveka, co ich sadi a je s nimi v kontakte.

Nikcaa

Prosim ta, ako sa vola celym nazvom ta kniha od anastazie, co si nizsie odporucala ?

A ohladom tych pomarancov.. ako casto a kolko kg ich kupujes ?

Ja kupim cca 5kg a za par dni sa minu ach..