dakujem baby za odpovede :) Rosemary, sice pises, ze to nie je kvoli masu, ale mne to pride ako kvoli masu :D Ved ak ti masozravec smrdi, tak je to kvoli masu :) Ale musim sa priznat, ze toto som fakt nevedela, ze vam masozravci smrdia...Ja nie som ani 100% vegetarian ani vitarian. S manzelom konzumujeme malicko masa, najma preto, ze mne pach suroveho masa vadi a ked ho krajam, je to trosku neprijemne :D A manzel zas len kuracie. To nie je ako doma u mojej maminy, kde bravcove maso muselo byt pre chlapov kazdy den na stole.
GoFruit, mozno vas syn toto vsetko z vas citi...ak odmietas s manzelom spavat, odmietas mu davat pusu (citala som to kdesi v teme o parazitoch), on je vecne "nenajedeny" pri tebe, ani v posteli si nepride na svoje, dieta mate 24 hodin denne pri sebe, zrejme si aj ty k nemu odmerana, kedze ti prirodzene nevonia...Nuz, ani nevies ako, ale vplyva to urcite aj na syna...Rada by som ti nieco poradila, ale neviem co. Teda viem co, ale je to velmi radikalne riesenie...bohuzial, neviem ci to casom k tomu i tak nedospeje... :(