Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Multilevel, myslím že sme sa trošku nepochopili. Napísala som, že mi mäsožravci smrdia, to áno, ale to s mojou chuťou alebo nechuťou na sex nemá nič spoločné.

GoFruit

harmonialuv@gmail.com

Multilevel, rozvod zvazujem takmer denno denne.
Moj muz nema o nic vacsi zaujem o sex ako ja. Ako dovod uviedol unavu. Vecer je uz tak unaveny ze nema chut.
Co maly vsetko citi to si viem predstavit. MOj muz je ale uzasnym tatinom a nechcem ich rozdelit. Keby som sa razrozviedla urcite by som odisla zit daleko.
A k tej restike. Nechcem chodit do restauracii kvoli synovi. Bezglutenovo takmer nikde nevaria ved ani hranolky nie su bezlepkove ked sa smazia v oleji kde sa smazi zaroven rezen. Plus nechcem zatial ukazovat malemu veci ako pizza co by si muz daval najradsej. Kym sa maly narodil sme chodili vela do restik. 3 ci 4krat v tyzdni. Ale teraz naozaj neviem vo by som malemu objednala aby to bol ochotny zjest plus to co som uz napisala.

MultiLevel

dakujem baby za odpovede :) Rosemary, sice pises, ze to nie je kvoli masu, ale mne to pride ako kvoli masu :D Ved ak ti masozravec smrdi, tak je to kvoli masu :) Ale musim sa priznat, ze toto som fakt nevedela, ze vam masozravci smrdia...Ja nie som ani 100% vegetarian ani vitarian. S manzelom konzumujeme malicko masa, najma preto, ze mne pach suroveho masa vadi a ked ho krajam, je to trosku neprijemne :D A manzel zas len kuracie. To nie je ako doma u mojej maminy, kde bravcove maso muselo byt pre chlapov kazdy den na stole.
GoFruit, mozno vas syn toto vsetko z vas citi...ak odmietas s manzelom spavat, odmietas mu davat pusu (citala som to kdesi v teme o parazitoch), on je vecne "nenajedeny" pri tebe, ani v posteli si nepride na svoje, dieta mate 24 hodin denne pri sebe, zrejme si aj ty k nemu odmerana, kedze ti prirodzene nevonia...Nuz, ani nevies ako, ale vplyva to urcite aj na syna...Rada by som ti nieco poradila, ale neviem co. Teda viem co, ale je to velmi radikalne riesenie...bohuzial, neviem ci to casom k tomu i tak nedospeje... :(

Rosemary

Tak mne mäsožravci smrdia určite, mám ich doma dvoch takže sa musím dosť premáhať, našťastie toho mäsa jedia stále menej a menej, a stále viac surového, takže ja pevne verím že raz celá moja rodinka bude raw. :DDD
A so sexom to mám tiež podobne, po pôrode chuť nie je, predtým bola. A s vitariánstvom by som to určite nespájala, lebo chuť na sex som nemala ani po predošlých dvoch pôrodoch a to som bola mäsožravec. Čím viac stresu, tým menšia chuť a naopak.

GoFruit

Multilevel, ano bolo by to najlepsie, ale zial to tak nie je. Skoda ze som na vitarianstvo presla az po svadbe. Je to najlepsie kvoli detom. Lebo ja som chcelavitarianske dietaa nemoze byt lebo ked vidi otca jest ine tak to chce. Navyse moj manzel sa nevie drzat ani len pri bezlepkovych kedlach pricom synovi nedavam lepok a ked citam na netetak sa odporuca aby sa pred detmi nejedol lepok no ale tak co uz. TAkto musim stale malemu vysvetlovat ze lepok mu robi bobo v brusku a budde zas vracat. Ale to vracanie nastastie zabera.
No a libido som v 2009 este mala urcite. Zmensilo sa po porode a to aj u manzela lebo sme stale vycerpani ledze name ziadnu pomoc s malym a on je tak trochu marocnejsie dieta. ale myslim ze hlavnym dovodom u mna je ze ako vitarianovi mi nevitariani smrdia. Ja sa ani len bozkavat preto s muzom nechcem. Tak je tazke ist sexovat. Ked som 100% vita. Ked porusim ako na svk ze tak viac rusim tak mi to nevadi. Proste to je fakt ze vitarianom hlavne masozravci neskutocne smrdia. Mozno nie vsetkym neviem. Ved baby evca a rosemary ak vam to nie je prilis sukromne tak sa vyjadrite.

MultiLevel

GoFruit, idealne by bolo, keby sa tvoj muz stravoval tak ako ty a teda by ste nemali ziadny problem :) Ale to vies aj sama... A vlastne problem je ten, ze ty odmietas celkovo chodit do restik s nim, ci aky je problem? Ved tolko s nim posediet kdesi mozes. Das si salat, kym on si vychutna to svoje jedlo...hlavne by ste boli spolu a on by nebol nervozny :)
Inak, tvoje stravovanie nijak neovplyvnilo "vasu spalnu"? Pytam sa preto, lebo poznam viacere vegetarianky (vitarianky nepoznam osobne), ktore sa stazuju na stratu libida a ked sme to tak preberali, rozmyslali sme, ci za tym nie je to, ze im chyba maso a urcite druhy jedal a podobne...Mozno sialene, ale aj strava dost ovplyvnuje zenske chute na sex, aspon ja to vnimam u seba. Dufam, ze nevadi, ze tu pletiem taketo veci.... :)

Rosemary

Hmm, tak také nič som teda nečítala, práve naopak. Nedávam si ju síce nejak často ale už dobré tri roky a stále žijem tak asi jedlá predsa len bude. Vieš, popíše sa všeličo...

Nikcaa

R: ananas, bol taky mensi tak som zjedla cely
D: 2 banany
O: salat z hlav. salatu, cherry a uhorky
V: asi 300g hrozna