Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

R stava zo 6 pomarancov a 1 granat jablka
Ol ananas
Smoothie z kelu oj bananov asi 7dl
V 1 necele granatove jabko
Krekry kelove cipsy a rajciny

Nikcaa

Nie, nemyslim si. Nervy som z tej skusky nemala... keby to mam z nervov, nemala by som hnacky.

Ale uz mi je trocha lepsie... len som oslabena

GoFruit

A nevracala si zo stresov?
Rosemary, co si... praveze som znizila mnozsvo zelenehona smoothie. Moje telo to teraz odmieta hlavne rano. Teraz sommala o 4tej a v pohode som vypila aj 7dl.

Rosemary

Nikca, ja by som ti neradila jesť radšej nič keď ťa bolí žalúdok. Iba ten čajík, na žalúdok je dobrý šalviový.

GoFruit

No pridavala som listy ale tie smoothie moje telo teraz nechce. Nemozu mat tak vela listou. Pit ciste listy rozhodne nebudem schopna este par rokov.
Nikcaa hm uff no ja neviem. vies z coho si vracala? Nekombinovala si a neprejedla si sa? Alebo si nedala nejaku neraw potravinu? No k pricine len tolko ze mohol by to byt detox ale zas vsetko sa zvalovat na detox neda. Po vracani by som sa postila a potom nejake ovocie na ktore mas chut valom mnozstve. Hnacky som mala aj ja na tejto strave ale to hlavne vtedy ked som popri ovoci dobla do niecoho "nekaleho"... no vela stastia a reportuj nam ako sa to vyvija.

Nikcaa

Ach jaj, ja som zase vracala a hnacku som mala. Vobec neviem z coho ....
GoFruit, co by si mi odporucila zjest po vracani ? Banan ?