Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Včera:
9:00 melón piel de sapo asi 0,6 kg
11:00 smoothie OJ, nektarinky 1 l
14:00 smoothie banány, hroznová šťava, mangold 1,5 l
18:00 4 rajčiny
"puding" z mandľového mlieka a v ňom namočené chia semiačka
2 pomaranče

Rosemary

No, možno budeš čoskoro bretariánka teda. Alebo máš len také prechodné obdobie, ktoré je asi zapríčinené aj psychickými problémami. Nechutí ti jesť keď sa trápiš nad malým. Ja mám zasa opačný problém, stále by som jedla a jedla. Ale myslím že to mám kvôli tomu že kojím, nezdá sa mi že by som bývala predtým taká pažravá.
Ja som sa len zľakla, že si už tak ďaleko že si schopná jesť samotné listy vo veľkom množstve, bŕŕ. Boutenko o tom tuším pásala, že si postupne pridávala zeleň do smoothie až pila čisté zelené. Tak len preto.

GoFruit

Rosemary, och to mi nenapadlo, ze by sa to dalo aj inak pochopit. Ke to presne ten smoothie, co pijem kazdy den. Kel, oj, banany no a dnes som tam dala aj jedno kaki.
Inac mne sa uz vyse mesiaca nechce jest a dost sa nutim kvoli kojeniu. Baby co by ste robili. Celkovo jem dost menej ako som zvykla, ale najradšej by som doobeda nic nejedla. Nejak mi to hlavne doobeda nejde. Neviem do seba natlacit ani 3dl smoothie a to som zvykla vypit 1, 5 l. Hm ma niekto vysvetlenie pre tento jav? Zeby sa moje telo pripravovalo na breatharianstvo?

Nikcaa

GoFruit, momentalne mam nakupene Zelnanky. Pizzove som este neskusala, tak nabuduce kupim :)

Keby mam susicku tak aj ja by som si robila vlastne. A sak da sa to aj bez susicky nie ?

GoFruit

Nikcaa ktore krekry od lifefood ti chutia? Ja zboznujem tie pizza a este som svykla kupovat kapustove kym som nezacala robit lepsie. Skusala som vyrobit aj tie pizzove ale tie sa mi nevydarili. Inac ked sa mi nejake krekry nevydaria tak ich davam bezdomovcom. Ti to snad vdacne zjedia a este to maju aj zdrave :)

GoFruit

R: pol melonu piel de sapo
O: 7dl keloveho smoothie
Ol: 1, 3 dl keloveho smoothie
V: 1 banan,
Kale chips, rajcinky s krekrami a jarnou cibulkou