Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Vcera v nasej oblubenej Zoo si na mna sadol velky zeleny prekrasny papagaj a pytal si odo mna hrozno. Bolo to super. Prave som ho jedla a zrazu na mne pristal. Skvely zazitok. Len som sa ho nevedela striast kym mi ho vsetko nezjedol. A neskor som na ostrove lemurov jedla banan a skocili na mna 2 lemury a tak som im musela dat tiez. Ale maly zacal plakat od laku a tak ma s lemurmi nemohol muz odfotit. Ale aspon s papagajom mam fotky. Inac lemury su moje najoblubenejsie zvieratka v tejto zoo. Tak som sa z nich tesila. Aj nabuduce im donesiem banany ale je ich strasne vela.
Tak to tak mimo temy.

Rosemary

Kelové čipsy som od minulej zimy ešte nerobila, len nedávno som začala s krekrami, ale môžeš dať recept, dám si ho do zbierky a v zime skúsim. Teraz keď je ešte pekné počasie, trávime veľa času vonku, takže na takéto veci mi zatiaľ nezostáva čas.
Dnes:
R: jablká
O: banány
neskôr smoothie: OJ, mango, banán, mangold, púpavové kvety
V: kvasená zelenina, krekry

GoFruit

Ma tu vyznam davat recepty? Skusa to niekto?
Predvcerom som urobila najlepšie kelove cipsy doteraz a to z hlavy. Asi zo mna nieco vazne bude a po case tu otvorím raw restiku. Tak sa teraz strasne napchavam, uz nevladzem ale tlaciiiiim uf. Robila som ich ale nie s kuceravym kelom ale tym toskanskym tmavozelenym. Chutia mi viac a navyse tym ze je rovny vážne pripomina cipsy. Ak by chcel niekto recept, napisem. Inac povodne "cesto" mi chutilo uplne ako mamina tvarohova natierka, co som happy ze to tak vyslo. Ale po vysuseni, to nepripomina tvaroh ale ani nrviem identifikovat, co to pripomina.

GoFruit

nouveauraw.com

Boli by z toho aj super krekry, ale dala by som do nich aj lanove semiacka.
A do tohto receptu som dala stavu z kyslej kapusty. Naozaj sa dost podobalo smotane.

GoFruit

Vyrobila som novu varku kelovych cipsov a neviem si ich vynachvalit hehe.
Tu je recept, ak ho treba niekomu prelozit, dajte vedieť. Ja som si ho trochu pozmenila, lebo nemam rada priam neznasam jablcny ocot. teda recept v ďalšom prispevku

GoFruit

Hej, Anastasia je podla mna jeden z najvacsich skvostov literatury. Len ked pride k pasazam o bojarom Rusku, tak vtedy mi to ide dost pomaly, ale tak treba to prekusnut.