ludkovia my sme uz na Slovensku, no ja vas fakt obdivujem, ja neviem co mam jest. SOm 100% raw, ale stale len na bananoch, kaki, pomarancoch dookola. Vlastne jem malo a stale si robim smoothie len si donho dam este mrazene maliny alebo jahody alebo brusnice. Este som kupila hrozno, ale tak s tym to nechcem prehanat. Uz som si dokonca kupila aj zelene kivi, ktore nemusim, len aby som mala obmenu. Chodim na ananasove stavy do Polusu.
Objavila som tu zivy durian, kto ma zaujem vyskusat v Centrali v BA. ALe nebol vobec zrely a ktovie teda ci by dozrel ale tak to snad ano. Horsia je ale cena, 19 eur. Za tu cenu to nekupim ani ja. V bruseli kupujem durian za najviac 12,50/kg. Nechapem, kto im to tu kupi. ALe tak pokrok, aspon ho maju. A mohla som ho mat aj ja, keby ho nepredavali za taku neskutocnu cenu, lebo ked sa to osupe, tak z tych 2kil co ma, ostane na zjedenie mozno kilo ak vobec. V tom centrali maju aj mlady kokos, aj kaktusove figy, no maju tam super vyber exotickeho ovocia ale ceny tak premrstene, ze to uz nedam ani ja.