GoFruit: to viem, že 98 percent je naj, vadí mi že už jedávam v niektoré dni aj varené.. Cez jeseň som sa cítila oveľa lepšie, keď to bolo len o surovej strave. Ak by som ale žila sama po svojom tak je to iné. Vlastne som aj najradšej, keď trávim čas okolo obeda niekde mimo domu. Včera som bola od rána do večera v novej práci a na obed som mala len smoothie z ananásu, jablka a pomarančovej šťavy a večer už len šťavu z červenej repy. Akurát som vypila aj dosť zázvorového čaju, čo som teda nemusela, ale keď už jem aj varené, znova ma láka kadečo iné.. No a tam na mňa celý čas pozerajú koláčiky, pripravujem ľuďom všelijaké nápoje a podobne. Každý okolo mňa len niečo je, aj kolegyne, tak ma ten čaj aspoň nejak držal :D. Hádam čoskoro to zvládnem aj bez neho.
S tým pôstom je to fajn nápad, len neviem či to budem môcť praktizovať denne... Ak budem dlhší čas jesť tak málo, nezvykne si na to telo? Premýšľam kvôli tomu, či by som potom mohla v pohode navýšiť na ovocí keď bude teplejšie. Ak by som necvičila teraz, tak by som sa nad tým tak nezamýšľala, lebo by som mohla začať vtedy. No cvičím asi hodinu takmer každý deň, to už nenavýšim veľmi :D
S tou postavou ťa chápem, ja keď som mala 50 kíl bola som úplne šťastná z toho :) teraz mám ale viac, tak hádam zanedlho budem spokojná zase.. Ďakujem za rady, som rada že to mrazené ovocie neprekáža, keď mám toľko tých černíc :)