Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Charlie311

aha.. a aka je to ta skrobova zelenina vlastne? viem, ze tam patria zemiaky, ale tie asi maloktory vitarian je surove... co tam este patri, aj mrkva, alebo kalerab, ci hrach, alebo co vlastne?.. mam v tom chaos a skusal som aj hladat na internete, ale nic poriadne som nenasiel

GoFruit

Nie. Asi len listy. Alebo ich super dobre pozut. Ovocie je lahko stravitelne. A skrobova zelenina uz tazsie ale tak ta sa velmi neodporuca surova.

GoFruit

Smoothie je pomixovane ovocie pripadne so zelenymi listami. Spravne a povodne donho ide voda a nie pomarancova stava. Ja som si to obmenila na pomarancovu stavu lebo s vodou mi to nechutilo. Ked chce ale mixovat zelene smoothie teda ddat do nich listy mal by mat velmi vykonny mixer ako blendtec a vitamix lebo obycajny mixer tie bunkove membrany v listoch podla mna nerozmixuje dostatocne aby to nase telo aj vyuzilo. Preto sa tiez hovori ze jest salatove listy je nanic. My to nevieme dostatocne pohryzt aby sa ziviny vyuzili.

GoFruit

R: asi 6dl smoothie zo spenatu bananov a OJ
O: 400g durianu - vedela by som ho jest od rana do vecera
V: granatove jablko, mango necele (maly mi ho z velkej casti vyjedol), piel de sapo - tu sa tazko udava kolko - take dva krajce
A smoothie z rana 7dl

GoFruit

Ale vlastne zabudla som napísať ze maly mi vypije aj 2 dl a niekedy aj viac zo smoothie. Takze nejde cely do mna.

GoFruit

Charlie uz jem menej ako dakedy a vydaj neviem aky mam- dost sa nabeham pri malom a navyse kojim este 2 az 4 krat denne. Aj som teraz schudla ale neriesim to proste moje telo nechce viac stravy. Tak sa ho snazim pocuvat.. Rano do seba smoothie musim priam natlacit - spravim ho vacsinou 1, 8l z toho ledva vypijem casto 3 dl ale niekedy vypijem aj mozno 8dl rano a ostatne dopijam naobed. Ale napr vcera som mala durian to je super tucnucke ovocie a da vela kalorii. Mozno ako avokado?