Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Charlie311

inak, go fruit.. aky ty mas denny vydaj kalorii? lebo pri tych jedalnickoch, co pises, sa mi zda, ze toho moc nezjes...

GoFruit

R: smoothie z 2 velkych kaki, 3 kaktusovych fig, 5 fifi, 7dl OJ
O: uhorkove špagety s paradajkovo avokadovou omackou
Ol: 3 fifi
V : mango, gold kivis 2 velke a 2 male, a durian cca 400g

No a ochutnala som dnes pol peceneho gastanu

GoFruit

R: smoothie z kelovych listov bananov a OJ
O:to iste
Ol: granatove jablko
V:smoothie z kaki, kaktusovych fig , OJ a stavy z granát. jablka
Plus trocha durianu

evcca

cawte, mala som trochu pauzu od netu, vobec sa mi neziadalo ho zapinat. som na 95% raw, cca 5dni v tyzdni uplne, citim sa tak lepsie, tiez som trochu prechladnuta, ale to je moja vina, lebo prelietavam z oddelenia na oddelenie, len tak v slapkach a max sveter. obcas neodolam pecenemu hokaidu, tak zato len priemerne 95%raw. inak plet perfektna, vlasy sa mi mastia menej a menej a sediny nikde:-))) a o rychlosti myslenia nebudem ani pisat, lebo kdo nezazil, tak nepochopi.
citam anastasiu a neodolala som ani novemu bukovskemu, ved prehlad treba mat, ma tam celkom dobre tabulky.

GoFruit

Ahoj Nikcaa, mne sa dari byt raw, ale ochorela som - na moj velky udiv, najskor nadcha teraz kaslem. Ma to rychly priebeh.
No dnes som malinko jedla, v poslednej dobe jem velmi malo na moje pomery.
R + O Smoothie z 5 bananov, OJ, a stava z granatoveho jablka (inac uplne milujem farby mojich smoothie, je to tak krasne jest krasne farebnu stravu plnu zivota)
Ol male granatove jablko
V: klementinky a neskor troska mojich krekrov s rajcinami

Velmi odporucam smoothie z kaktusovych fig plus pomarancova stava, pripadne banany - to je velka lahodka, neviem ci to maju na svk, ale pamatam sa ze som to raz videla v kauflande pred par rokmi. Ked sa to ymixuje, treba to precedit.

Nikcaa, uf navrat k vita strave, ked raz opustis je tazky, chce to vela odriekania, ved vies. Mne ked neviem co by som jedla pomahaju motivacne videa napr od fullyrawkristina - ona je uplne uzasna bytost, taka krasna, min 8 rokov je raw
Ja som si minule dala taku malu bezlepkovu pizzu, bola tak uzasna, ale proste chcela som ju ochutnat, a na nestastie bola vynikajuca, ale tak skusila som a idem dalej.

ludia piste sem aspon raz za cas, tolkym ludom to pomahalo... mne sa samej so sebou nechce rozpravat

Nikcaa

Ahoj GoFruit ako sa ti dari ? Hod sem niaky tvoj jedalnicek na inspiraciu.

Ja som od vitarianstva trocha odisla, potom prechod opat na vita stravu je trochu tazsie... ale uz tyzden sa drzim

Dnes R: 3 banany
D: 2 jablka
O: zeleninovy salat s mangom
O: hrozno
V: hrozno

Maoam

GoFruit, ak som pochopila spravne, pointa spociva u teba v tom, ze si vyradila z okolia vsetkych ludi, ktori ti nerobili dobre? :DDDDD