Ahoj Nikcaa, mne sa dari byt raw, ale ochorela som - na moj velky udiv, najskor nadcha teraz kaslem. Ma to rychly priebeh.
No dnes som malinko jedla, v poslednej dobe jem velmi malo na moje pomery.
R + O Smoothie z 5 bananov, OJ, a stava z granatoveho jablka (inac uplne milujem farby mojich smoothie, je to tak krasne jest krasne farebnu stravu plnu zivota)
Ol male granatove jablko
V: klementinky a neskor troska mojich krekrov s rajcinami
Velmi odporucam smoothie z kaktusovych fig plus pomarancova stava, pripadne banany - to je velka lahodka, neviem ci to maju na svk, ale pamatam sa ze som to raz videla v kauflande pred par rokmi. Ked sa to ymixuje, treba to precedit.
Nikcaa, uf navrat k vita strave, ked raz opustis je tazky, chce to vela odriekania, ved vies. Mne ked neviem co by som jedla pomahaju motivacne videa napr od fullyrawkristina - ona je uplne uzasna bytost, taka krasna, min 8 rokov je raw
Ja som si minule dala taku malu bezlepkovu pizzu, bola tak uzasna, ale proste chcela som ju ochutnat, a na nestastie bola vynikajuca, ale tak skusila som a idem dalej.
ludia piste sem aspon raz za cas, tolkym ludom to pomahalo... mne sa samej so sebou nechce rozpravat