Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Rosemary mas moj obdiv s tymi jablkovymi dnami - ja ked som si robila tak som za necele 2 dni zjedla asi 5 jablk a radsej som hladovala. Tak ale napis potom ci tu to pomohlo. U mna teraz staci ze si dam trochu tukov a hned sa mi pokazi travenie. Takze som len na ovoci.

Rosemary

Ahojte, takže ja včera jablká, jablká a jablká. A to bol môj tretí jablkový deň, dnes mám zatiaľ pôst a ako vidím, nemala som sem teraz chodiť, lebo keď som pozrela včerajší jedálniček Gofruit pochytil ma hlad.
Tak sa majte pekne a napapajte sa aj za mňa. :DDD

GoFruit

R (o 10:30): smoothie z pol fakt velkeho ananasu, 3 velkych bananov, malin a OJ
O: mango, dopila som smoothie (ostalo mi 7dl a povodne boli 2l), zopar liči
V: 7dl OJ
+ smoothie z kelu, 3 a pol bananu a OJ (nevypula som cely), 400g durianu
spirulina

vicky_025

Rosemary: to máš pravdu, vždy sa mi najviac vyplatilo ísť podľa pocitov.. takže meniť to nebudem, kým sa cítim fajn :)

no tak to pestovanie asi nechám tak, túto zimu už nejak prečkám. A nakoniec možno aj viac ako túto, keďže asi budem od budúceho roka na internáte. ale nejak už bude, zamýšľať sa nad tým budem potom :)

dúfam že sa vám darí a že máte krásne dni :)

Rosemary

Sedmikráska, tieto milkshaky mám tiež veľmi rada, ale nerobím si ich často, kvôli kombinácií tukov s ovocím. Ale práve včera som pozerala na mak - mám ho dosť a ten ani neviem ako by som inak využila a také makové mliečko s banánom, mňam ale si mi narobila chute. Ale teraz si aj tak nemôžem urobiť, teraz si dávam také očistné dni, tri dni budem jesť len jablká, včera som začala, prvý deň som zvládla ešte ma čakajú dva a vo štvrtok pôst. A potom sa už teším na to, ako sa mi upraví trávenie.
Vicky, dôležité je tvoj pocit, jedz toľko koľko ti chutí, telo ti samo povie koľko potrebuje, nemusíš pozerať na druhých ako to robia oni, ty si originál.
K tomu domácemu pestovaniu - ja som minulú zimu skúšala pestovať za oknom šalátik a špenát, ale malo to len také dlhé tenučké stonky ktoré sa ťahali za svetlom a na konci dva malinké lístky. Tak som to nechala tak, a na túto zimu som dala prednosť tej mrazničke. Jediné čo sa mi ešte akotak darí je alfalfa, ale akosi na ňu stále zabúdam.

Maoam

GoFruit, wow, no tak to som dost prekvapena, lebo to vyzeralo dost inak, vsak vies na co konkretne myslim. Tak to som fakt v pozitivnom soku,tento vyvoj som necakala, skor opacny, tak drzim palce a nech vam to s tym domom vyjde a daj priebezne vediet.

U mna - vela stresu, vela necakanych veci, nemam sa moc cim chvalit. Tak sa drz aspon ty ;-).

GoFruit

Maoam ahoj. V ziadnom pripade som nepotrebovala schudnut. Mam 172 cm a 50/51kg.
Veci sa stale zlepsuju, kupujeme dom so zahradou dost velkou na brusel teda nie je to centrum ale este ani okraj. Uz sa tesim na leto v nom. Este musim najst niekoho kto mi pride upravit zahradu podla mojich predstav na pestovanie. Som nadsena ako sa veci zmenia k lepsiemu ked clovek cielene zameriava pozornost na to co chce a prestane sudit a mysli pozitivne a s laskou - och to som sa krasne opisala. Som zo seba nadsena a z mojho uzasneho zivota. Yes I Can. A ty ako?
Inac dost mi pomohla Reconnection. Odvtedy som stale blizsie k sebe samej. A moj milovany Thovt. Oooo

Maoam

GoFruit, cauko, ako sa mas? Vidim, ze sa toho u teba vela pomenilo, neda mi sa opytat, ci ti neslo aj o schudnutie, lebo si ta pamätam s uplne inou cifrou ;-), teraz pises o takej, ze som skoro zo stolicky zletela pri tvojej vyske, ktoru uz nemam presne v hlave, ale radsej si to nechcem live ani predstavit :D.

Ale na strave teraz asi dost usetris, co? :DDDDDDDD a co privat, ako? napis kludne aj do mailu, ak nechces tu, drz sa

Sedmi_kraska

Ahojte, ja teraz denno denne jedávam na obed raw vegan milkshake : kokosové mlieko ( ale aj makové) rozmixované s banánmi :) :) naj naj naj jedlo pre mňa teraz :)

vicky_025

keď som videla koľko toho zje banana girl a aj fullyrawchristina, tak neviem či by vôbec toho toľko do mňa vošlo :D včera keď som mala na obed tri veľké banány, tak som po druhom už bola vlastne sýta. aj keď viem že teraz prijímam asi málo živín a to ešte aj dosť cvičím, no zatiaľ sa necítim zle. tak či onak nie som chudučká, takže mám z čoho čerpať energiu :D a asi jej mám práve aj nadmieru, lebo večer sa mi nedarí zaspať.
no viem že hneď ako bude ovocie z našej záhrady, tak to už budem jedávať viac.. :D

Rosemary: je super že ešte môžeš čerpať z vlastnej záhrady :) ja ani neviem ako to práve vyzerá na tej našej, či vôbec ešte niečo je.. škoda že nemáme balkón, videla som kopec článkov od ľudí, čo si takto pestujú niečo málo- aj listovú zeleninu. tak ma to pochytilo vtedy, ale v izbe s kobercami by to asi nebolo najlepšie :D

včerajšie jedenie, som rada že zase raw. síce to chce veľa výhovoriek doma, ale už trávim väčšinu obedov niekde mimo domu, čiže to nie je také zlé.
R: smoothie- jablko, hruška, chia
O: 3 fakt veľké banány
V: špenátovo paradajkový šalát, mrkva a zeler