ahojte, tak mierne vám tu skočím do debaty asi :D už som konečne prečítala všetky stránky z tejto diskusie, naozaj inšpirujúca vec :) posťahovala som aj niektoré knižky čo ste spomenuli, takže ďakujem za tipy, hádam sa k nim skoro dostanem a viac sa podozvedám. o fully raw stravu som sa začala snažiť len začiatkom jesene, predtým som bola skôr vegánka. je mi trochu ľúto že sa ozývam akurát teraz, keď som z toho mierne vypadla... :D ale ani som úprimne nečakala, že mi to v zime pôjde, keď už sa musím spoliehať hlavne na supermarkety..
no nič, pridám aspoň čo som jedla dnes, ak by tam bolo niečo do očí bijúce, tak mi kľudne dajte vedieť, aby som to mohla zlepšiť :) teda až na ten varený obed, toho som si vedomá :D mám aj pár nejasností, napríklad či mrazené ovocie/zelenina vadí, alebo nie.. doteraz som to nejak špecificky nehľadala, lebo akurát teraz cez zimu som to začala využívať, napríklad s tými černicami.
raňajky- smoothie z dvoch banánov a černíc
obed- varená šošovica, trochu zemiakov
olovrant- sťava z dvoch pomarančov
večera- cuketové cestoviny a na to pomixovaná paradajková zmes s cesnakom, a pomletými vlašskými orechami
a hlavne, ste úplne skvelé, som veľmi rada, že tu takáto diskusia funguje a že ste to vtedy nevzdali! :)