Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Tak jedz na co mas chut pokial je to v ramci zdravych veci Sedmikraska. Inac si mala pekny jedalnicek len trochu malicko. Hlavne to ovocie navys. Aspon pomarancove stavy alebo co.

Sedmi_kraska

Rosemary veľký rešpekt :) :) ja takéto " obmedzujuce" očisty nikdy nevydržím, netuším prečo ...

ja včera : R - uhorka asi 250g
D:mango
O: pohánka, (1/4)avokádo, 1 celá cuketa, mrkva , cesnak
V: to isté ale bez pohánky

redka

tu cviklu nejak ochucujes?

inac ja som prednedavnom robila pecenu cviklu a vsetku som ju zozrala... bolo jej neco nad pol kila tusim... uff :) ale to nepatri do raw temy :D

GoFruit

R- ananasova stava asi 2, 5dl
jablkova stava 2 dl
O: smoothie kel banany OJ 1,9l ( ostalo 3 apol dl)
V: mango, cherry rajciny, 2 grenadilie
Pred chvilou susena cvikla

Rosemary

Charlie, jedla som trikrát denne, s tým že na raňajky som si robila šťavu a jedla som vždy až kým som sa nezasýtila. Prvé dva dni to bolo asi 800g na jedlo a tretí deň mi stačilo po 500g.

Rosemary

Tak, už som to nevydržala a po 20 hodinách som si dala 0,6 l OJ. Ale bola takááá dobrá, strašne som sa na ňu tešila, už v podstate od pondelka, a aj tak som mala v pláne iba 18 hodín takže som to ešte trochu natiahla.
Gofruit, včera som cítila že to je úplná lahoda na moje trávenie tie jablká, uvidím čo sa bude diať, keď začnem jesť aj iné. Potom napíšem.