Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Vicky ja si myslim ze cierne uhlie je perfektny doplnok k protipara kure. Ale treba si uvedomit ze cierne uhlie adsorbuje mineraly a teda aj ucinne latky obsiahnute v antipara kure. Cize to treba spravne nacasovat. Cierne uhlie ti moze perfektne pomoct odburat vylucky parazitov ktore ked umieraju sa brania a este vylucuju viac toxickych latok do tela. No ale pokial viem v antipara kure mas 3krat denne tablety alebo kvapky a vtesnat tam cierne uhlie - no to by si musela pomaly hladovat ale urcite sa to da. Uhlie musis mat minimálne tie 2 hod pred pripravkami a jedlom a po pripravkoch a jedle by som rezervu nechala vacsiu.
Redbatica uf tak u teba to je oriesok nacasovat. Ten sanogel sa ako vidim sprava podobne ako uhlie. Navyse enzymy musia ist tiež nalacno. Probiotika najlepsie yiez nalacno a zapit vela vodou. Celkovo vela vody pit. Mozno by si to nemala robit naraz alebo si dat enzymy napr v noci. Ja som si davala v noci jednu davku.
Baby a co sa trochu nekontrolujete ze jete jedno cez druhe? U mna je zdravie prvorade a teda vsetky jedlove pozitky takmer vsetky idu bokom. Jasne aj ja zhresim raz za cas i ked vlastne ani nie ked nad tym rozmyslam - varene vazne len asi na vianoce francuzsky salat vo veganskej verzii. No drzim vam palce.

redka

mam trosku chaost v tom ako zaradit vsetky tie veci aby sa nebili... napr aj ten sanogel.. dam si rano--- potom by som nemala hodinu a pol jest... resp dve... nejaky cas pred jedlom si mam dat enzymy... podac jedla candida support, oreganovy olej a gse tablety... pred obedom zas enzym a s obedom probiotika (tie musia ale byt aspon 4 odky od roznych antibiotickych veci) no proste chaos... a vecer 2 hodky po jedle a tabletach zasa sanogel... no dnes asi o jedenastej pojdem spat lebo som zasa dnes hresila a jedla co som videla (okrem ineho vela kesu a ine blbosti) :D ale to za to ze som mala len ranajky a dalsie jedlo az o pol 4 coz je chyba.... na zajtra mam jedlo uz pripravene tak snad to bude lepsie....

vicky_025

takže čierne uhlie je takto účinné na candidu? teraz akurát chcem nabehnúť na jednu protiparazitnú kúru a beriem aj spirulinu a chlorelu.. je v pohode ak k tomu pridám to čierne uhlie, alebo už by som radšej nemala tak veľa?

ja mám v posledný týždeň tiež dosť veľa prehreškov, tak dúfam že od zajtra to už bude lepšie. neviem čím to je, ale vždy keď jem veľmi zdravo a schudnem na určitú váhu, tak sa akosi "rozjem" toho zlého (lepok a tak). čiže potom zase naberiem späť a istú dobu mi trvá, kým to zase dám na zdravú stravu. už sa mi to stalo asi 5 krát, stále na tej istej váhe, nechápem to vôbec.. :/ tak ale hádam teraz to už nejak prekonám.

GoFruit

Tu pisu o kandide a ucinku cierneho uhlia. Ale tak ked si mala prehresky a ides robit detox tak cierne uhlie je na to priam stvorene.curezone.com

redka

neco som zachytila.. a je aj lacnejsie :D no ale najskor skusim ten sanogel ked uz ho mam doma... uz som zobrala par davok ale prestala som... zacnem znova od zajtra minuly tyzden som sa nejak nevedela do toho dostat.. a zacnem brat aj doplnky proti candide a probiotika a neflakat to... a tiez zmena stravy k lepsiemu... mala som dost prehreskov tento tyzden....

GoFruit

Redbatica skusala si na kandidu cierne uhlie? Vraj je vynikajuce na adsorbovanie toxinov a pesticidov a dokonca aj tazkych kovov ale aj ucinne pri kandide. Skus si o tom nieco precitat. Samozrejme asiv angline pod activated charcoal.

Sedmi_kraska

práve jem úžasný šalát : lad. šalát, mrkva, cvikla, cuketa, 1/4 avokáda, olivy, cesnak, korenie , uhorka ...je toho asi 500g :D

Sedmi_kraska

GoFruit ale ked ja po ovocí dosť priberám, ale milujem ho ...inak ako chutí ten durian ? :) vraj to dosť zapácha

dnes : r : 3 jablká
o: šalát : pohánka, nastrúhaná polka cvikle, mrkva ,aj pár olív, celá cuketa, trošku cibule, k tomu šalát uhorkový ..

potom ma dostihli chute na sladké tak bola raw čokoláda : 1/4 avokáda, 2 banány, lyžica medu, pár vlaských orechov o_o :D :D som zabila

a večera asi zas šalát nejaký bude, a cvičila som asi 15 min ( švihadlo, tanec, beh po schodoch :) .

GoFruit

O: durian 400g
V: fifi banany asi 4, trocha klementiniek, 7 dl OJ
Smoothie z ananasu, jackfruitu, malin, 2 bananov a OJ asi pol litra