čiže teda nie je problém s prechodom hneď aj na raw? čo som všade čítala tak vyslovene varujú ľudí aby nevynechali tú ryžu, aby sa zrobil ten ochranný obal, že si ináč môžu ublížiť.. síce som našla na jednom fóre príspevok, že niekto zjedol namiesto toho popučené banány.. s tou šťavou zelenou by mi to ale tiež asi nevyšlo, nemám odšťavovač, len v práci si môžem robiť šťavy. aj som chvíľu rozmýšľala či by som si nedala len tú prvú dávku ryže a ďalšie dni už šla normálne na raw, ale tak neviem..
s tým kojením ťa chápem, že si ani ináč nemohla.. to ani nemáš veľmi na výber. snáď sa tie účinky toho čo teraz podnikáš objavia čoskoro. niektoré veci sú behy na dlhú trať.
tak nemám tú kúru od markusa, ja som si ju objednala z jukl. ktovie, či je dobrá, dúfam že aspoň trochu pomôže... objednala som to tak, aby mi to vyšlo na tri mesiace.
ja ani neviem, skúšala som to raz ale tá voda do mňa nešla vôbec.. pritom som si prečítala viacero návodov. neviem kde som zrobila chybu... :/ vodu som mala filtrovanú cez takú kanvicu. o urinoterapii som posledne listovala v jednej knihe, ale bála som sa to praktizovať. plánovala som začať s aplikáciou na pleť, ale chcela som najprv počkať na tú kúru.. neviem prečo ale obávam sa toho, že mám parazity aj v moči a doslova sa desím tej predstavy, že ju opätovne prijmem aj s nimi... aj keď je to možno neopodstatnené.