Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

redka

viem ze quinoa a pohanka nie su olejate semena a ani obilniny ako take... len aj tie vraj podporuju candidu... ze aspon na dva tyzdne ani toto nejest...

zvykla som ranajkovat quinou s kokosovym cukrom, kokosovym olejom a skoricou ale co teraz ked nemozem ten kokoscukor? napr RNG pise ze ziadne sladidla ani steviu (este pouzivam med a do kavy steviu a niekedy aj xylitol)... najlepsie by bolo dat sa na post na dva tyzdne... cisto raw... zelenina, šťavy, smoothies a malo sladke ovocie.... len neviem ci to zvladnem... boze kde su tie casy ked som to v pohodke zvladala :D :D :D

GoFruit

Redbatica ja som ti uz pisala ze vyradit tuky teda semena a orechy. Quinoa nie su tuky ale bielkoviny to by malo byt poho. Aj pohanka. Tie sladidla neviem. Ale to radsej ovo ako sladidlo.

redka

mam dilemu... v niektorych zdrojoch sa uvadza ze sa nesmie ziadne sladidlo pocas kury... ini zas povoluju steviu a xylitol... tak neviem... a dalsia vec... jedni zakazuju akekolvek zrna "semena" ini povoluju napr pohanku alebo quinou.... tak neviem... mozem nemozem?

GoFruit

O: smoothie 1,4 l, kel kuceravy, banany, OJ
V: 2 manga, liči, durian - zatial najlepsi aky som jedla, vyskusala som inu značku a som nadsena tou chutou. Az na to ze som ho kúpila v Antverpach takze ktovie kedy bude nabuduce.... a kusok piel de sapo a este som dopila smoothie asi 1,5 dl

redka

ono je dobre dat pred sanou aj taky postik... napriklad stavovy... a nejak fakt teraz neni taka pohoda... v robote stresy a prenasa sa to aj do sukromia..... uvidim... mozno skusim dalsi vikend.... skusim sa na to pripravit dusevne a uvidim jak to dopadne :D teraz mam po M tak necham telo trosku zregenerovat :D :D :D

vicky_025

aha takto, no tak ja mám doma ten veľký síce, ale nešiel mi s ním zrobiť ani malý klystír :D

ani neviem prečo som sa toho tak bála prvýkrát. také to neznáme, mala som dojem že to nezrobím poriadne a všetká tá soľ vo mne potom ostane. ja mám veľký strach z vracania, čiže by som ju isto ani naschvál nevedela vyvrátiť. teraz je to viac o tej pripravenosti na to, ako napísala redbatica. neviem či mám dostatočnú pohodu na to a nechcem to už absolvovať za rovnakých podmienok ako pred tým. lebo potom to ani nemá zmysel...

redka

nie... maly klystir je taky ten balomikovy... neviem kolko deci tam vojde 8 oz? :) no a velky je dvojlitrovy....ja nemam strach zo sanky len sa mi nepodarila prvy raz a musim nejako na to dozriet aby som na nu sla znova... taku psychicku pohodu mat... teraz mam rozne stresy takze sa na to necitim byt fit....

vicky_025

tým veľkým klystírom myslíš črevnú sprchu, či? ja som hľadala po mojom nezdarenom pokuse o klystír nejaké kliniky alebo tak, kde sa to dá ísť zrobiť.. ale to skôr len tak informačne, lebo až toľko peňazí nemám naviac :D