Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Sedmikráska, ja cez zimu tiež jedávam viac tukov, okrem toho oleja teda. Len teraz som si chcela dať zo zdr. dôvodov pár dní bez tukov, ale ako vidím podľa tejto zimy čo sem prišla, tak asi znovu na ne nabehnem aby som nezmrzla. :D

Rosemary

Ahojte, tak ja som aj s dneškom dva dni len na ovozeli.
Dnes: doobeda voda s citrónom
O: smoothie z banánov, tmavého hrozna a kelu
V: šalátik z manga, uhorky, rajčín so zálievkou z rajčiny, kúska manga, šťavy z jedného pomaranča a kúska zázvoru.
Dávnejšie som skúšala kombináciu manga a rajčín a vôbec mi to nesedelo, teraz som to po dlhom čase skúsila znovu a bolo to fantastické. Mňam.
Gofruit, bolo by lepšie keby si to zajtra neporušila, ale chute sú chute, že? Ja to teda zajtra poruším určite, lebo malá má narodeninky, budem jej robiť tortičku - raw, takže to určite nevydržím aby som ju neochutnala, teda ako sa poznám ja ju budem ochutnávať už pri výrobe. :DDD

Sedmi_kraska

Ja jem teraz práveže veľa šalátov s tukmi - avokádo, trošku oliv. oleja, slnečnicové semienka a mam viac energie ako z ovocia .... každý sme iný no :) :)

Inak tým syrom by som určite neodolala, a myslím, že ani nie je dôvod sa pychicky obmedzovať, ked je to naozaj výnimočne. Ja si teda raz za čas dám náš domáci oravský syr aj korbáče. Aj ked ja mám dokonca ešte aj intoleranciu laktózy ... :D človek je predsa len človek :)

GoFruit

Lilly super gratulujem. Si sikulka.
ja sa zas snazim o 100% ovozelovy den. Dnes je uz treti. Cize bez akýchkoľvek tukov ci soli. A je to paradka. Som zvedava ako dlho vydrzim - ci aj zajtra. Lebo v nedelu zvykneme mat na obed salat s pecenymi zemiakmi a raw bio kozimi a ovcimi syrmi a neviem ci odolam tym syrom. Mala by som, co?

Lilly

Tak ja som to vcera nejakym zazrakom zvladla a mala fully raw den.

- 5 pomarancov
- Jablka a hrusky
- nastruhane jablka+2mrkvy
- šalát: uhorka,paprika, paradajky, kučeravy kel

GoFruit

Jeej Rosemary ahooooj. Som rada ze si mala so sankou pozitivnu skusenost a hlavne si po nej nabehla na raw. Aj ja a nebol ziaden problem. Ten banan sa mi javi ako super riesenie. Ja som spravila chybu ze som si po nej dala pomarancovu stavu - dost to stipalo ked isla von.

R: smoothie ako vcera
O: 1 mango a 3dl smoothie
V: lici, durian, 7dl OJ