Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Lilly

Co to znamena to vaše YES, ak sa mozem spýtať ?

Ja mam teraz hrozne obdobie, nie len ta skuska a stale jem sladke,slane,varene a že mi chyba moja stihla postava. Ale riesim aj psychicke veci a uvedomila som si jednu vec :-(, ktoru potrebujem nejako spracovat v hlave.
Je to take celkom zlomove obdobie v mojom zivote. Zistila som, že podstata mojich zdravotných problemov - je vlastne psychicka, tak si teraz akoby potrebujem "cistit" hlavu od toho vsetkeho.
Sa tesim, az sem budem moct pisat jedalnicky a ze som na tom v pohode a mam cistu hlavu :-)
Tak som sa vam len potrebovala vypisat :-)

GoFruit

Tak Rosemary, som nadsena. Nechala som sa inspirovat a zadala nech uz ide spat a bez dramy a isiel. Nabuduce zadam skor. Uz som mu navalila na zajtra. Zajtra podpisujeme predkupnu zmluvu alebo co to je v slovencine. Tak som ho usmernila hehe...
tak sa skvele vyspi a zajtra mame uplne super krasny pokojny a vesely den YES!!!

Rosemary

No super. Budem musieť aj ja viac zadávať. Keď sa to takto darí, veď je čo. Škoda že som ráno nezadala aby som mala pohodičku celý deň. Ale aj toto mi urobilo takú radosť, že aj ten blbý deň stratil na význame.

GoFruit

Vidis, to mi nenapadlo ze sa da aj na toto pouzit. Moj maly je este hore a nevyzera ze bys a chystal spat. Ale ostavam v pozitivnom naladeni. Inac ja mu navalujem tolko uloh v poslednej dobe a fakt to zvlada paradne.

Rosemary

Inak, máš dobrého VM. Ja tiež. Celý deň som mala síce pod psa, ale už ráno som zadala aby som mala o 20-tej kľud a zasa to vyšlo. To je úplne úžasné. Som nadšená!

Rosemary

Vďaka. To bude dobré, už sa poznám, ráno už bude fajn. Ja som totižto dosť na sladké, ale táto forma mi už vadí stále viac a viac. Takže verím že čoskoro to celkom vypustím. Niet nad dobré smoothie. :D

GoFruit

Jaaj rano som nakazala VM aby zariadil nech to dnes nepokazim. Zobral to trochu drasticky a muzovi doslo strasne zle a salat so zemiakmi sa nerobil. To som ale hrdina co? No ale asi bude zajtra...tak preto pisem ze pokazim. Ale neviem ci aj zemiakmi. To snad nie to by som dost pocitila. Skusim trochu raw syra a uvidim.
No ja ked som robila pre syna tortu tusim som z nej ani nemala ja tie tuky nemusim v tejto podobe. Lut lut moja. Drz sa.

Rosemary

Gofruit čo sa stalo že si dnes nemala zemiaky? Ja som zjedla kúsok torty a teraz mi je ťažko. :C Takže zajtra som určite bez tukov, už sa teším zasa na tú ľahkosť. :DDD

GoFruit

O: 7dl grepovej stavy, 2 dl OJ
Ol: 9dl stavy zo salatov, kuceraveho kelu, petrzlenovej vnate, cervenej papriky, uhorky salatovej, 2 mrkiev, pourpier, 2 stonky zeleru
V: paradny smoothie z bananov, pol maleho ananasu, jahod, OJ vyse litra...

cize 4. fully raw ovozel den YES!!!!
(ale zajtra to uz moyno porusim i ked ked vidim, ako sa krasne cistim, no je to uzasne....)