Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Ako co Maoam? Ze dobra nalada ci koriander? Heh no dobra nalada - prehodnotila som svoj zivot a prisla na to ze ak chcem byt stastna, musim sa zmenit a tak som zacala vnimat vsetko to krasne okolo mna a vo mne a teda neviem sa vynavnimat

GoFruit

Jeej ahojte krasavice! Vy co tu robite he? No dobra nalada na to hadam netreba pilule. Ale inac ako som ten koriander dopila tak mam este lepsiu naladu. Parada. Ale ono sa to casto stava ze ked dodas telu narazovo obrovske mnozstvo stavy alevo smoothie tak to riadne zdvihne naladu. Aspon mne sa to stavalo zo zaciatku - taka euforia. Teraz sa v nej udrzujem lahko vacsinu dna.

Maoam

kabel, asi by som to mala uzivat, udajne to zabija patogenne bakterie a multirezistentne tiez a udajne aj kvasinky, ci co

ktovie, ci to jestvuje aj v kapsulach na iherb.com

GoFruit

Ahoj Rosemary, ako sa mas? Ja som dnes spravila stavu z koriandra zeleru petrzlenovej vnate mrkiev uhorky papriky a salatu a snažím sa presvedcit moje telo ze lubi koriander. Uz som ho celkom presvedcila na zeler a petrzlen a dalsim krokom je koriander no a musim povedat ze zaznamenavam znacny uspech lebo dakedy by som sa povracala uz z toho koriandroveho smradu. Je to vazne velni silne - dla som celu viazanicku ale tak som hrdina heh. Tak ale co ja nespravim pre moje zdravie vsakze. Nebudem predsa moje telo ochudobnovat od tych uzasnych zivin...
a inac dnes zas super den, krasne slniecko, zaniesla som kompost do jedneho kompostovaca v takej verejnej zahrade....kolko dobrych skutkov robim - pekne bude pohnojena. Uz sa tesim ako budem hnojit moju zahradu takymito lakocinkami. Inac som dnes k smetiakom vyniesla pre mna uz prezrete banany ale ako rychlo zmizli - bezdomovci sa potesiki. Dnes je skvely den. Snad aj pre teba.