Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

cawte baby, nejak sem nestiham chodit, ale casto na vas myslim, som raw na 90%. GoFruit gratulujem k domu. poznam ten skvely pocit.

GoFruit

Rosemary, ja som si urobila plejadsku meditaciu a tak som super citila tie energie ze som od nadsenia tiez nevedela po polnoci zaspat a to beznem zaspim len co si lahnem. No paradka. Uz VM dostal na dnes ulohy. Krasny usmievavy den prajem vsetkym

Rosemary

Aj ja to tak mám. Je to nádhera, že? Ani sa mi nechce ísť spať. Ale ešte niečo prečítam a do hajan. Dobrú nocku.

GoFruit

Rosemary, ja tu tak sedim na gauci a citim uplne nadsrnie a radost a rozmyslam ako to vyuzit? Aj ty to tak mas? Idem meditovat a uvidim vo sa bude diat. Vsetko je tak krasne a uzasne. Prajem dobru nocku a zajtra este lepsi den. Ja ho uz mam hehe

Rosemary

Gofruit, to som rada že aj ty si mala super deň... a ten majiteľ s tými rajčinami. :D To mi pripomenulo, že aj ja už musím konečne zasadiť rajčiny. Už sa teším ako ich budem cez leto oberať, mňam - milujem rajčiny. :D

GoFruit

A majitel mi povedal ze nam zasadi rajciny aby sme mali potom v lete. No je uzasny.
Inac lily chcela som ti povedat ze chod na tie stranky co najskor - zmenia ti zivot.

GoFruit

Ahoj Rosemary,
Tak ja som mala tiez super den. A zmluvu sme podpisali a tak strasne sa tesim na nas uzasny dom. A tu zahradu jupi!!!! Citim sa skvele, zivot je super. Tak sa tesim ze sa ti dari.
ja som dnes pokazila trochou raw kozieho syru a trosjou zemiakov a citim sa velmi dobre. Potom som dala zelenu stavu a citim uplnu euforiu. Dokonca sme mali velmi prijemnu navstevu ktora mi vychvalila kelove cipsy a to mi uz dnes kamoska povedala ze jej muz mi odkazuje ze somsi ziskala jeho srdce vdaka mojim krekrom a kelovym cipsom. Asi by som sa tym mala zivit hehe. Hned by obaja kupovali dehydrator hehe....inac ja ich tak zasobujem doat lebo vlastne to nejem a muz to tiez neje a tak to rozdavam.

Rosemary

Lily, určite ich mrkni nájdeš tam určite veľa odpovedí na svoje otázky.
Yes bolo s výkričníkmi preto že sme sa tešili že dnes bude úplne perfektný deň. A aj bol. Dnes sa nikomu nepodarilo pokaziť mi náladu. :D
A ešte k tomu som aj zvládla ovocný deň bez tukov a soli.
Takže:
O: šťava z pomarančov, stonkového zeleru a zázvoru - 1,2 l
V: smoothie - hrozno, banán, portulaka - 1 l. 2 banány, 2 kaki

Lilly

jo, podari, len teraz to tazke obdobie. tie stranky mrknem po skuske.

:-D ja viem, že yes je ano po anglicky, len ste to tu tak pisali s vykricnikmi , tak som ze to ma nejaky hlbsi vyznam alebo ze to nieco znamena

GoFruit

Lily urcite sa ti to podari, zacitaj sa do stranok jajsem a mozno ti pomozu vyriesit problemy.
yes je ano po anglicky