Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

To ja chodim takmer vzdy len do ovozelovej casti no a po toaletak raz za cas. To je super s tvojou rodinkou. Moj maly dnes isiel sam od seba uz o 21 spat tak som nadsena. Tak aj zajtra majme krasny den uz sa tesim. Ja zajtra asi pojdem kupit duriany a asi prikupim aj mlade kokosy ooooo uz sa tesim ako ich budem otvarat haha

Rosemary

Ahoj Gofruit, mám sa dobre, dnes je skvelý deň, všetko sa darí ako sa má. Poobede som išla nakúpiť, mala som to rýchle vybavené, pretože tentoraz mi stačilo ísť len do oddelenia O/Z. Tak som si potom hovorila, že aké by to bolo super keby sme boli celá rodinka raw, mohlo by to tak byť zakaždým a v lete len trhy a záhrada. A vieš čo? Deti si pýtali ovocnú večeru, a keď prišiel muž domov, tak povedal že tiež si dá ovocie na večeru. A to mal dnes aj ovocné raňajky. :D
Koriander - no zámer už mám že mi chutí, ale som ho ešte odvtedy neskúšala, ale vlastne ani neviem či mi teraz nezmrzol, ak áno tak potom skúsim až na jar.
Dnes:
O: smoothie granátová šťava, hrozno, banány, portulaka.
V: šalát - mango, pomaranče, cuketa, cherry rajčinky, ľadový šalát, špenát

GoFruit

R: smoothie 6 bananov, oj, stava z granatoveho jablka 1,5 l
O: 3 manga, lici
V: stava z koriandra, petrzlenu, cervenej pariky, pol uhorky, 1 stonka zeleru a salatu plus par listov mangoldu a 2 mrkvy
pol piel de sapo