Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Ahoj Gofruit, tu som. Ja som mala tiež super úžasný deň, len teraz večer, keď som uspávala malú som skoro pri nej zaspala, tak som sa musela trošku prebrať. :D
No neviem ako odstredivka odšťaví listy, video som ešte nepozrela, ale ja čo som mala odstredivku tak tá mi ledva odšťavila jablká a mrkvu a ešte tam aj zostávali celé kusy. Tak som pred tromi rokmi kúpila Championa ten odšťavuje síce dobre ale listy nie, bohužiaľ ale tak ďalší odšťavovač zatiaľ kupovať nemienim. Teraz som skôr zameraná na Vitamix aby som tie listy mala lepšie rozmixované v smoothie.

GoFruit

Tak uz chrumem aspon rajcinky ked nie stava- su neskutocne dobre. Rosemary halooo...ja som mala taky uzasny den. Super harmonicky presne ako som si zadala. Teraz mam taku dobru naladu yeees. To asi z tej stavy.

GoFruit

R: 1,4 l smootgie z kelu kuceraveho, 4 mensich bananov, 1 manga a pol ananasu plus OJ
O: durian
v: 2 manga
stava zo salatov, cervenej papriky, tretiny uhorky, 3 stoniek zeleru, petrzlenovej vnate, par listov mangoldu bolo toho tak 9 dl

GoFruit

Redbatica ta baba je proste nadherna. Len sem pekne hadz dalej taketo inspirujuce videjka. Inac tie lasagne vyzeraju fakt cool- keby mi to mal kto spravit. Ja si prave na tejto strave uzivam tu jednoduchost pripravy, ze nemusim za sporakom stat niekolko hodin a potom umyvat dalsiu pol hodku a to len preto aby som do seba dala nieco mrtve z coho budem unavena oooo nie nie.
No ale raz za cas by som si mohla nieco taketo pripravit, co?

GoFruit

www.youtube.com

raw food trucker co sa za 6 mesiacov vyliecil z rakoviny prechodom na surovu stravu, no jo

ja dnes R: smoothie kel, 5 bananov, pol ananasu a OJ
O: dopila som ho (asi 4dl) a durian
v: mango a liči

zas mam taku super naladu, kde si Rosemary? Zivot je taky krasny uzasny skvely dokonaly lahky a jednoduchy ze sa neviem vynacudovat. A ked pozeram tie uzasne videjka o raw ludoch - uzasna inspiracia pokracovat. Tak sa tesim na zajtrajsi smoothie mnaaaaaaaam

redka

inac markusa moc nemusim taky nemcurik ale som si nikdy nemyslela ze on ma uz 51 rokov!!! ufff... rada som pozerala videa kasundance - peknu rodinku ma... dlho som nekukala idem preskumat :)

srnkamala

chcem vam len povedat, ze odivujem ludi, co vydrzia takuto stravu...ako je to obdivuhodne...fakt...ja si neviem predstavit den bez nejakeho poriadneho fajneho jedla..bez maska...a to jem len z domaceho chovu a snazim sa zdravo stravovat..takze klobuk dolu