Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Ano Rosemary a ja sa dokonca velmi na to tesim. Aky rozdiel oproti slovensku...dnes este pojedam vsetko co mi pride pod ruku prave chrumem susene hrozienka. Tak super.

GoFruit

Rosemary, dobre ranko. Ja som vcera este isla meditovat. A dnes rano mi prisla info ze zacnem jablkovu dieta hned zajtra. Co najskor a aj sa na to tesim, uf to je zmena oproti vcerajsku, co? Zacalaby si aj ty zajtra alebo az v pondelok? Dnes musim teda nakupit 5 kg jablk. Prajem nam super den, nech nam vsetko vychadza tak ako chceme.

Rosemary

Hm, čo myslíš, nemali by sme už ísť spať? Ale akosi sa mi teraz dobre píše. Všetci spia, mám tu kľud, parádička. V rádiu mi tu vyhrávajú také jemné rockové vecičky, to ja mám rada - čistá lahoda. Keď sa človek takto naladí tak aký je ten život zrazu krásny, všakže?

Rosemary

No teraz žihľavka veru biedna, ona nemá rada zimu, ale neviem či som písala pozerala som koriander a žije. Takže to je znamenie že by som ho mala už konečne znova vyskúšať. Len do čoho ho dám?

Rosemary

To by bolo úžasné, a aj bude neboj, ja verím tomu že aj celá moja rodinka prejde časom na raw, aj som im to už hovorila a nejak silno sa nebránili tejto predstave. Muž má akurát rád syry ale tie sa tiež dajú raw a vlastne on už aj komusi raz vychvaľoval smoothie že aké to je dobré a že keby mu niekto povedal že už bude do konca života jesť len to tak by mu to ani nevadilo.
Púpava v šťave neviem, to som nepila ale v smoothie mi chutí a dávam si jej aj vcelku dosť. A to je inak sranda, lebo ja horkú chuť nejak nemusím. Nemala som rada ani grepy kvôli tomu ale v poslednom čase mi chutí kombinácia pomarančovej a grepovej šťavy, tak 2:1.

Rosemary

Aha v tom videu neviem čo je to za odšťavovač, ale keby to aj bola odstredivka, tak je to riadna mašina, to ja som mala vtedy tú takú z bežného sk elektra. To ešte z čias keď sa mi ešte o raw food ani nesnívalo.
A som taká rada že som tento štýl stravovania objavila, síce nebolo to kvôli niečomu príjemnému, ale ... Ten pocit ľahkosti a kopec energie, ktorý mám na tejto strave, no nádhera.
Inak mne po tej večeri nebolo ťažko, ale išlo skôr o tie prdíky. :D A vodu s citrónikom som si dala, vďaka za radu, no ja aj tak väčšinou pijem len takú, málokedy zvládnem vypiť len čistú.