Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Rosemary

Ahojte, ja vám tiež prajem nádherný pozitívny deň, dnes bol naozaj krásny.
Gofruit, recepty som pozerala, halva je dobrá, ale ja mám teraz po tých jablkách chuť skôr na niečo slané, takže teraz až príšernú na šalátik z uhorky, rajčiniek, avokádka a cibuľky, mňam. Ale nejaké recepty si odtiaľ určite skúsim. Na tom druhom ma hneď zaujal receptík na portobelo burger, už som ho nedávno videla na nejakej inej stránke. Zvláštne že hríby som nikdy moc nemusela ale odkedy som na raw tak mi surové chutia, tak raz dvakrát za polrok si ich doprajem. A na zakázané potraviny tiež nemám chuť, ja som si vlastne ani nikdy žiadne nezakazovala. Keď som mala chuť aj na niečo vareného tak som si to dala a potom som zasa veselo pokračovala na surovom a tie chute sa postupne vytrácali, teraz od nového roka som nezjedla nič neraw a ani som na nič chuť nemala. Teda neviem aké zakázané potraviny, potom už len to slovné spojenie núti človeka k tomu aby si niečo dal.
Ako napríklad teraz, teraz by som si dala hocičo iné okrem jabĺk. Na tie už nemám vôbec chuť a to som hrozne hladná...

GoFruit

Rosemary, aj tu je prekrasny den.
Vies co je zaujimave, ze mam chute ale nie na nezdrave ako maoam pise zakazane, ale ani nie na krekry ci kelove cipsy ale na ovocie. Na pomarancovu stavu. Rozmyslala som ze by som si v stredu dala den na OJ. Ale mam dost zrelych bananov uf. A kopec zeleneho na stavy. Uf.
A teraz som videla recept na smoothie z hrusiek datiel a bananov a koriandru a dostala som na to chut. Ale dala by som tam toho koriandru malo.
pacili sa ti tie recepty? Ja sa rada takto namotavam asi som masochistka hehe. Ale uz aj nieco urobim. Nasla som recept na raw falafely a velmi sa mi pozdava a takisto na raw halva oooo ten vyzeral bozsky.

Rosemary

Som rada, že to takto dobre zvládaš. Tu je nádherný deň, krásne svieti slniečko tak sa chystáme von. A hurá do ďalšieho jablkového dňa.

GoFruit

Rosemary, po tych jablkach sa len zaprasilo. Nestacim sa cudovat, je to uzasne. Som nadsena. Vcera som zadala VM, ze chcem aby mi jablka chutili a jedla som ich s radostou. A ja som ich tak chutne dnes zjedla a rychlo. Vcera som jedla 2 jablka 2 hodiny a dnes 3 jablka za pol hodku. Parada. Dnes je super krasny den. Takze pojdem kupit jonagoldy, tie mi idu najlepšie. Oooo

GoFruit

S novym elanom sa pustam do 2. dna na jablkach. Pripravila som si iba jonagoldy a tie sa mi o poznanie lepsie chrumu. Mnam.

GoFruit

Inac Rosemary, prave som si uvedomila zr na to ze som posledne 2 noci spala tak malo ( prvu kvoli synovi a tuto len 4 hod) sa citim neuveritelne dobre a cula.. nechce sa mi ist spat, ziadna unava. Parada....tesim sa.