Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Winki polievky nejem. Nepatria do vitarianskej stravy teda surovej. Ani ich nejak neobľubujem...no niežeby som nejedla nesurove veci...aaach jaj
V: pol ananásu, fifi banány

evcca

prave som spravila pokus, rozmixovala som avokado, banan a cerstvu stavu z pomarancov. je to celkom zaujimave, len neviem, ci sa to moze kombinovat.

GoFruit

Obed salat z 2 máng, 2 banánov a čínskej kapusty. Plus pár fifi banánov
No evcca veru tá dobre chápem. Tiež by som sa bála zveriť syna rodine. Svokra by Este skôr dodrziavala stravu ako vlastní.

evcca

ja som cele dni s nim sama, s manzelom je syn az vecer-pokial nema muz nocnu. raz za mesiac ideme na 1-2dni k nasim. sice byva svokra vedla nas, nechcem od nej pomoc s malym. mame velmi protichodne nazory,preto sa mi aj tak tazko odchadza do roboty, bojim sa jej vplyvu na neho-nielen stravy ale aj niektorych nazorov.
maly ma dnes 21mesiacov, vie byt riadne trucovity, ale zatial to zvladam.

ja dnes obed: rajcinovo-rajcinovy salat, bol to mix surovych a susenych rajcin, pokvapkanych citronom a posypanych cerstvou zeruchou a miska hrachu a par kelovych listov.

GoFruit

tak som si zmenila nick
no posledne dni som bola tak na 90%, vecer som mala vzdy krajec chleba plus trochu syra
dnes R: klasika moje oblubene smoothie, 5 bananov, 8 dcl OJ plus salatove listy, nevypila som vsetko, zvysok som dala do chladnicky
teraz pojedam bananove cipsy slane, cize uz nebudem raw, ale som strasne frustrovana zo syna, hladam mu alternativnu skolku, lebo tym ze sme v zahranici, som s nim cely cas ja sama, vobec si ma nevazi, je rozmaznany az to boli, treba ho skrotit. No a to som s nim chcela byt doma dlho, skoda. Evcca ty to ako robis? Mas pomoc rodiny?
Vcera som vecer mala zas stavu z mrkiev, redkovkovych listov, pupavy, uhorky. Mnaaaam ja to tak lubim.
Uz sa strasne neviem dockat ked prestanem kojit, dam si ocistny post chcela by som 10 dnovy, a chystam sa objednat uz teraz na crevne sprchy...