Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

takze som si vcera ten med dala, aj ked bolo uz neskoro, stacila mi 1PL a zaspala som jak batole:-)a s malym sme spali do pol desiatej.
zajtra ideme k nasim, takze huraaaaaaa nakupy ovocia a zeleniny. zasoby mi uz dosli a to co manzel nosil, ked isiel z prace sa mi tiez minulo.
maly si rychlo zvykol na smothie a ked vyberam mixer, tak sa ani nepohne a chysta si stolicku, ze ide jest.
r: bananovo-ananasove smoothie
o: budu rajciny, cinska kapusta s vnatkou, dusena brokolica.

inak, poznate niekto ako sa da jest surova brokolica?

GoFruit

Mne surová cvikla chutí viac ako uvarena, je taká sladká..Neznášam variť veci čo sa daju jesť surové...aký hriech. Ale hej zamrazena nič moc...

evcca

nikdy som neverila, ze cvikla sa da jest surova, ale skusila som to a uz ju nevarim. tak isto aj kel.
je to len o chutovej novej skusenosti.
dnes som cuketu dusila, bola totiz mrazena.

GoFruit

Ja surovú nastruham.

Veľmi inspirativny príbeh 90rocneho Armenca ktorý je na surovej strave vyše 40 rokov a odvtedy nevidel lekára.
www.ianyanmag.com

xdanielax

babyy, ja mam na vas otazku: ako si pripravujete cviklu? V akom stave ju jete? Surovu len tak?? Uz dlhsie okolo nej chodim a neviem co s nou :-)

GoFruit

R: ako v posledné dni, plus sušené figy
O: šalát s pecenymi zemiakmi a surovymi kozymi a ovcimi syrmi
V: hrozno, melón, mango, trochu granatoveho jablka
Čiže surová som bola na 90% zhruba, až na to že aj živočíšne produkty boli.

Dnes sme boli na trhu, kúpili sme vyše krabice máng, teda zhruba 9 kg, 6 kg bio pomarančov, možno 4kg hrozna, melón, kopec šalátov, redky, rajčiny, avokáda, pupavu, 4 červené hrušky, kilo bio banánov.
Dostali sme zadara 4 melóny charentais, jahody, 2 mangá, ananás.