Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

r: bananovo-ananasove smoothie
d: jablko
o: kelove listy, rajciny, hrasok a dusena cuketa- takze dnes nebudem na 100%.

GoFruit

tak zase nemusis si ich len kvoli tomu odopriet, to len dobre mienena rada a ozaj citala som, ale nemam to nejak podlozenie, ze nenamocene orechy zahlienuju...
no neviem, ja citim ze ma zahlienuje vsetka ina strava okrem surovej
a kesu natural, asi ta sklamem, nie su surove, ked chces surove kesu musis mat napisane viditelne, ze RAW,
kesu su skratka zaobalene vo velmi tvrdej skrupinke a tu sa da znicit iba nejakymi chemikaliami ci ponaranim do vriacej vody, teraz presne neviem, ci oba sposoby alebo len jeden, takze RAW

inac mam recept na salat s raw kesu orechmi, este som ho nerobila ale velmi sa chystam, len zohnat surove kesu je tazke, mam len jeden maly balicek
1 hlava salatu
1/4 pohara extra virgin cold pressed olive oil
1 rajcina
1/2 cibule
1,5 pohara surovych kesu
1 lyzica nerafinovanej morskej soli (mne sa to zda vela)
pokrajat salat, pridat olej, dobre ho donho vmasirovat,pomliet kesu orechy a pridat do salatu, pomiesat, premiestnit do sklenenej misy, pridat nakrajanu cibulu, rajcinu, sol a polozit na slnko alebo na 38 stupnov a nechat lezat 1 hod

mne to znie vynikajuco, tak ak raz zozeniem dost surovych kesu, urcite spravim

evcca

nenamacam orechy, ako to mam spravit?
to je fajn, ze si nasla skolku. ja u maleho tiez pozorujem, ze ked je nevyspaty, alebo uz je cas ist spat a nemoze, tak je mrzutko.

GoFruit

no a k tym prejavom, hm bolesti hlavy, unava su typicke prejavy cistenia, cize moze byt...aj sfarbenie jazyka aj pot, ked som bola dlhsiu dobu 100%, tak mi pot takmer nesmrdel

GoFruit

Maoam, ked pises o tom zahlieneni, nechcela by si si dat post? najlepsie v den ked nejdes do prace, lahnut do postele alebo len tak vegetovat a postit sa o vode...tak sa urychli proces cistenia tela.. nema sa robit nic namahave, aby isla vsetka energia do liecenia, telo netravi, cize moze sa venovat cisteniu, a najlepsie je skombinovat post s klystirom, lebo post uvolnuje toxiny, ale treba ich aj z tela dostat...
inac ti drzim palce

GoFruit

Ja som bola tak na 97%
dnes to co vcera na ranajky
orechy namacas? je to dolezite inac ti ich telo nevie dobre stravit
tak uz som kontaktovala skolku, nasla som taku kde netreba zrejme ockovanie, v pondelok sa idem pozriet,
ale myslim, ze som prisla na to, v com je u syna problem, myslela som, ze je to nerespekt a nadurdenost, ale mam pocit, ze je to kvoli nedostatku spanku, ked spi malo, tak byva nafucany, ked sa dobre vyspi je ako slniecko. Lenze odkedy sme boli na SVk sa nevie vyspat, spava 9-10 hod v noci a hlavne nechce zaspat, zaspava o 21. No neva, potrebujem si oddychnut, skolka mu neuskodi.

evcca

ja som vcera bola 100%, nedavala som tomu velku sancu, lebo som cela rozhadzana.
to avokado na olovrant ma tak zasytilo, ze vecer som jedla uz len rajciny.
r: jahodovo-grepove smoothie
o: mam pripraveny zelerovo-cviklovo-mrkvovy salat
poobede chcem zjest nejake orechy, mam kesu natural, vlasske a mandle.