Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

cawte, ja ti s postom moc neporadim, vela o tom neviem.
r: smoothie- banany, ananas a pomarancova stava
o: mkrva, hrasok, kusok suroveho karfiolu, rajcina a par listov cinskej kapusty

dana660xz

ahojte baby, kazdy den vas citam, ste mi velkou inspiraciou. chcela by som sa s vami poradit, ci je vhodne drzat post (niekto to nazyva hladovka) napriklad 3 dni, alebo je to zbytocne a je potrebne drzat ho dlhsie, aby sa clovek vycistil. pripadne, vedeli by ste mi poradit co treba robit, ako sa na to pripravit a pod? po tom to poste by som rada presla na surovu stravu. doposial so jedla jedno varene jedlo denne, ale nie je to ono.chcem byt 100% kvoli zdraviu a preto sa chchem pred tym aj vycisit. co radite?
dakujem

GoFruit

Našla som 2 so zopár hnedými bodkami. Ten s viac bodkami som otvorila a zjedla. Bol celkom zrelý. Neviem či mám otvoriť ten druhý...no chleba do toho už radšej teraz nebudem mixovat.

GoFruit

Som hladná, možno by som mala dačo zjesť ale mám chuť tak akurát na chleba. Čo ty na to? Asi je to blbosť čo? Hm ešte na banány ale nie sú zrelé.

GoFruit

Syna prijmú neockovaneho. Dokonca sú schopní mu nedavat mäso. Varia bio aj nebio. Dokonca mu môžem dať vlastné jedlo. Vlastne vo všetkom by mi vyšli v ústrety. Ale nepáči sa mi to prostredie. Nemajú ani len záhradu s trávnikom. A sú neskutočne drahi - za tu cenu by to naozaj mohlo vyzerať lepšie. Ale zas kde inde mi spravia také ústupky? Ešte sa vo štvrtok pôjdem pozrieť na ich ďalšiu adresu ale nedávam tomu šancu. Že by to vyzeralo lepšie.
Dnes som celý deň strávila hľadaním na nete inych jasli, no akosi nič. Montessori je strašne ďaleko. Tak neviem. Veď to nesúri našťastie.

GoFruit

Tak ja som to dnes veľmi pokaslala. Po raňajkách som si dala zemiakové cipsy len solene bez akýchkoľvek aditiv. Potom som mala na Obed hrozno. Neskôr 2 mangá a cherimoyu. No a spravila som šťavu z mrkiev pupavy, žihľavy a šalátu. No a ani som ho nedokončila a prišlo mi zle. Najskôr som myslela, že detox ale omyl - to tie zasrane cipsy mi stali v žalúdku. Vracala som. Moja hlúposť. Šťavu som nepila, odložila na ráno do chladničky, snáď veľmi nezoxiduje. Je v pol litrového fľaši pi vrchnak a teda sa tam nedostalo vela vzduchu. No ale aká som sprostá...chcela som vyskúšať cipsy z fialovych zemiakov a tu ho máš.
Olivy ale nejedavas surové nie?
Dnes sa už len postim.

evcca

no o 17.hod, ked sa maly zobudil, tak sme si spravili smoothie-banan, pomarancova stava a papaja.
a az teraz som sa dostala k veceri, nerada jem takto neskoro, ale nestihala som, budem musiet na sebe popracovat.
v: cinska kapusta, olivy a hrasok.

evcca

podla mna to tu cita viac ludi, len neprispievaju.
v obchode by som ju nikdy nekupila, mam rada vlastne-rodinne vyrobky. tak isto ako som pisala o chlebe, radsej si ho upeciem doma.
co skolka? ako si pochodila?