Caute baby,
R: smoothie z manga cucoriedok a OJ, vynikajuce, mozem odporucit tuto kombinaciu, malo to taku konzistenciu ako ovocna dren /este zamrazit
Manzel chce na obed doniest pizzu tak asi neodolam, mam malinko ovocia, takmer nic, a tu robia pravu taliansku co sa so slovenskou neda porovnat tak neviem boze...
Baby vcera soms i vecer citala tie pribehy vitarianskych rodin a cim viac to citam tym viac chcem zit niekde kde bude vela lacneho ovocia a kvalitneho, tu v belgicku je to strasne drahe a hlavne teraz uz je sezona durianov, boze to je bozske ovocie, a nechcu ho sem dovazat lebo smrdi, a ja mam nan taku strasnu chut, sem tam prepasuju,takze striehnem...
No k tym pribehom, Ruza Bogdanovich pisala o svojom synovi, ze sa narodil zdravy a po ockovani proti poliu zivym virusom ochrnul a doktori mu chceli amputovat prsty na nohach a ona si ho nedala a presla cela rodina na surovu stravu a on sa vyliecil a chodi. uz je dospely, ma aj stranku www.thewholelifestyle.com
povzbudzujuce, nie?
Odvtedy cela rodina bojuje proti povinnemu ockovaniu
No skolka sa ma tak, ze som bola pozriet ich druhu skolku a tam zase nebolo vela denneho svetla, bola tmava, i ked pri tomto hnusnom pocasi to asi kazdy svieti. Nechodia s detmi na vychadzky a maju len malilinky dvor bez akejkolvek zelene na ktory tiez nezasvieti slnko nikdy /i ked v tejto vydrbanej krajine teda vela slnka nesvieti...baby mam z tohto pocka depku, uz ani nedufam ze tu bude teplo a slnko, od zac. aprila tu vkuse prsi a je tak 9, 10 az 15 stupnov. Slnko sa cez tie mraky prebije len malokedy, som zufala, ako mam naberat vit D?????
No a este k tym rodinam co sa stravuju surovo, oni vsetci robia homeschooling /nedavaju deti do skol lebo tam su deti brainwashed /su im vlastne vymyvane mozgy /ja sa s tymto nazorom velmi stotoznujem, tu v Be je to dokonca tiez mozne nedat dieta do skoly...ale zas nevladzem ho mat na starosti stale sama...Ale ked si uvedomim, ze vychova v skolkach je tak rozdielna od toho co chcem ja, nikto mi nebude respektovat jeho stravovanie...ach jaj, no nesuri to, takze zatial sa skolka nekona...Tak by som chcela spoznat nejaku rodinu co vychovava ako ja, v USA tie rodiny co robia homeschooling sa vlastne stretavaju, maju vlastnu komunitu, deti nie su ovplyvnovane varenou mrtvou stravou... tu v skolkach ucia deticky varit, teda uz v jasliach maju hodiny varenia...haha hadajte co varia / sladke torticky kolaciky makaroniky skratka nieco co ja v zivote nedam synovi do ust, a to bude mat cela rodina zakazane, sladkosti povazujem za najvacsie zlo
tak tak