Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Nech mi ešte niekto hovorí že bio je blbosť. Som si dnes uvedomila že bio pomaranče sa rychlo kazia. Každý deň vyhodim jeden dva lebo splesniveju. Pričom tu už mám vyse tri týždne dva nebio pomaranče a nie a nie sa pokaziť. Tie bio som kúpila 6 kg v so a 6 kg v ne.
D: pol ananasu, pár suš. fig.
O: nemala so čas a tak som schrumala pár banánovych cipsov plus chlieb s hummusom, paprikou a redkou. Po ceste do škôlky som chrumala salatove listy.
V: granatove jablko, trochu ananasu, mango a trošku hrozna. Teraz chrumem sušené figy.

dana660xz

no vopchala som do seba 5 kivi, zatial mi to staci, boli sladucke az moc. teraz mam take divne obdobie , ze jem az na obed a malo. ale to kilo kivi dnes do seba dostanem :) goFruti - to je nadherne motto. po tom, ako som precitala knihy, ktore si tu spominala + poprezerala som web pozeram na jedlo uplne inak. vsetko varene mi pride ako blato, jed, jednoducho mrtve. zbytocne davat do zaludka blato... ale chute a navyky na tieto jedy su naozaj silne. bojujem ako sa da. v nedelu vychadza spln, takze by som si chcela dat post sobota-nedela- pondelok.verim, ze to zvladnem a ocistim sa uz konecne.

GoFruit

Práve si čítam príbehy raw rodín. Jedna má nádherné motto:
MŔTVE JEDLO VYTVÁRA MŔTVYCH ĽUDÍ, ŽIVÉ JEDLO ŽIVÝCH.

GoFruit

Maoam super že sa tí darí. Len tak ďalej.
Dana no to som zvedavá koľko kiwi zvladnes naraz zjesť. Dúfam že sú aspoň sladké a zrelé. Hehe vela šťastia
R: smoothie mango plus OJ

evcca

mohla by si pre inspiraciu pisat celodennu stravu?
ja sa tiez riadim lunarnym kalendarom,hlavne co sa tyka prisadovych kupelov, vlasov, ale aj jedla, ked je to ovocie a zelenina.

dana660xz

ahoj baby, dakujem za radu ohladom postu, sklbim si to s lunarnym kalendarom a idem na to. jeden den som uz mala post, na prekvapenie to nebolo nic hrozne. dakujem baby, prajem vam krasny a uspesny den! ja budem dnes jest kivi, mam na neho hrozitansku chut, tak si doprajem dnes takyto obed.