Evcca nie, prísny zákaz. To by ti len kvasilo. Orechy sa trávia cca 2 hod. Ovo od 30 min do hodiny. Orechy sú tuky. Takže nie.
Dnes ubehany deň, jedla som veľmi málo na môj vkus
Môj obľúbený smoothie - šalátové listy, banány, OJ.
Plus som vypila šťavu zo včera. A 1 mango.
Dana, na post sa treba psychicky ale aj čo sa týka jedla pripraviť. Deň pred ním len surovú ovozel stravu. Pôst môžeš robiť toľko dní, na koľko sa cítiš. Do 10 dní bez dozoru. 3dnovy pôst je super. Akurát po 3 dňoch prestane človek cítiť hlad. na poste je nesmierne dôležité jeho ukončenie. Čím dlhsi pôst tým treba byť opatrnejší. Ja radím veľmi jemne surové ovocie či zeleninu. Postit sa môžeš na čistej vode, najlepší účinok má destilovana. Účinok postu sa ešte zvýrazní ked si popritom urobíš klystiry, crevnu sprchu. Počas pôstu sa ti uvoľňuje more toxinov ktoré treba dať z tela von najlepšie chodenim na veľkú potrebu či klystirmi. Najlepšie pre začiatočníka je postit sa vklude, doma , nezatazovat organizmus, ktorý má vtedy vela práce. Skúsenejší zvládajú pri tom aj prácu. Môže tá bolieť hlava či môže byť že budeš zvracať - to podľa znečistenia organizmu. Výsledok ale stojí určite za to. Najprv sa telo zbaví vody a potom idú nárast tukové zásoby. Vela šťastia a daj vedieť ako si dopadla. Hlavne nestresuj ak nevydrzis podľa svojich predstáv. Môžeš si robiť aj jednodňové pôsty obden. Ja cítim veľkú potrebu postit sa ale kojim, čiže musím počkať. Ináč osobnosti surového hnutia usporiadavaju aj 15 či 20 dňové pôsty hneď by som šla keby som mohla...