Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Aj ja mám taký. Daj veľkého smoothieho a bude dobre.
R: smoothie 5 banánov, jahody a 6dl OJ
Syn dnes vstal 5:38, včera po 4 ráno. Som zúfalá, a samozrejme na nervy z neho. V poslednej dobe sa jeho spánok strašne pokazil, dlho zaspava a spí tak 9 hod v noci. Nejaké nápady? V stredu sme boli u kineziologicky aby mu odburala prípadne stresy a ešte sa to zhoršilo. Tak ideme ešte v piatok lebo povedala že to ešte nezažila a asi treba pracovať na mne...no ja mám strašné stresy keď tak malo spí a nemám sa kedy vyspať. Pomooooc

evcca

nevydrzala som a uhorku som si kupila, o tom pripravku som uz pocula, ale v bio obchode ho este nemali.
u nas je podmrakom a ja som uplne mimo, neviem sa rozhybat.

GoFruit

V hroznooo velaaa, mango, trochu melonu, suš. figy.

Evcca písala si že nekupujes uhorky kvôli e-coli. Myslím že kto má dobrú imunitu take veci ho neohrozia. Ale keď sa bojis môžeš si v bio obchode kúpiť vegiwash a ten zabíja baktérie..a mal by vraj aj pesticidy umyť... Ale keď už píšeme o ecoli tak hm na vine je dobytok na ten sa hnevaj a nie na uhorky...

Nikcaa

R: smoothie 2 banany, jahody, OJ
D: nemala som cas
O: Bio chlieb s paradajkami, polka papriky
OL: kalerab
V: polka ananasu

GoFruit

Doktorom tlačia kaleráby...teda mladým medikom....
Často...napr. čo sa týka očkovania proti tetanu..jeden doktor mi hovoril že keď už proti ničomu inému tak proti tetanu musím lebo ak dieťa začne chodiť a rýpať sa v zemi tak všade naňho číhajú zlé baktérie a môže zomrieť. Tak som si to teda študovala a dočítala som sa zaujímavé veci a to že skôr stretnes aligatora ako chytíš tetanus. Nejdem na telefóne vypisovať, môžem prípadne pripnut linky v aj.