Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

on dnes prispel aj do inych tem, myslim. a ver mi, ze ten, co bude chciet zit zdravo, si to tu preluska a spravi obraz. ako sa dotycny rozhodne, to bude jeho cesta.

GoFruit

vies ale potom pride niekto kto sa chce stravovat zdravo a precita si tie nezmysly ze aka je surova strava nestravitelna a jedovata a uz aj skoncil, a to je blbe, ale co uz kazdy mame vlastny rozum

GoFruit

baby moje najoblubenejsie ovocie, myslim nan den a noc a neviem ho tu zohnat. Co mam robit? dessertsdasie.over-blog.com
asi len objednat letecky, vrrrr ja chceeeeeeem

evcca

rajciny susene si kupujem, ale toto leto sa chystam robit vlastne, mala som jedny od mamy a boli mooooc dobre.
GoFruit, netrap sa nejake zozeniem.
ja tieto provokacne prispevky, jednoducho preskakujem,skoda drahocenneho casu.

GoFruit

Evcca akurat po navsteve kineziologicky zacal robit prve nesmele krociky, je riadne opatrny. Ona hovorila, ze po jej navsteve by mal zacat a mala pravdu. Lebo uz velmi dlho chodi za pomoci drzania oboch ruk.
R: ako vzdy smoothie banany, OJ, salatove listy / 1,7 l

GoFruit

Evcca ak by si si vedela prist do BA po datle, donesiem ti.
ALE najblizsie v auguste pojdeme a to uz bude riadne mimo sezony. Najlepsie su v zime. A tu sa daju zohnat paradne, datle este na vetvickach...
Aj figy susene na slnku, dive...cize s ovela vacsim obsahom mineralov vitaminov a enzymov

Preboha az teraz citam MAros ty asi bluznis! |Vies o com je vitarianska strava??? To kto je surove fazule? Sak ty sa zobud naozaj, ved to vie hadam kazdy ze sa nejedia ziadne strukoviny surove!!!

Maros75

dana660xz- Ved mne je to fuk co ty robis so svojim organizmom. Ja len aby sa tu zas nejaka nenamotala na blbosti :)

GoFruit

Dana krasne si to okomentovala, na jednotku.
Neda mi nezopakovat lebo sa mi to velmi paci a mohlo by to byt motto dnesneho dna: KTO BY UZ LEN JEDOL SUROVE ZEMIAKY KVOLI VITAMINU C???? Ved preboha je tolko uzasneho ovocia (vratane papriky, rajcin) ktore ma veeeeeela vit C.
Kto potrebuje jest o 30% viac lykopenu? Potrebujeme ho az tolko? NIE!!!!!!!
Vareny spenat obsahuje anprganicku kyselinu stavelova ktora sa moze hromadit v oblickach. NIE NEPROSIM!!!!!!
atd.

GoFruit

Maros dakujem za upozornenie, ale nemienim na to ani kliknut, toto sa vola vitarianske dennicky, precitaj si zadanie. Ak chces diskutovat o skodlivosti surovej stravy, tak v inej teme, nechapem ako mozes aj tak verit takym blbostiam, ak si myslis ze ti da varena strava viac, nech sa paci. Mna nemusis presviedcat, vidim na sebe aka som vdaka tejto strave zdrava, a pamatam sa aka som byvala chora ked som jedla beznu slovensku stravu.