Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

cawte,
r: smoothie-pomarancova stava a banany
o: bude kopa roznej zleniny, uz ju mam nachystanu- je sezona redkoviek a salatov, takze teraz mavam mix plus nejake bylinky, co pestujem.
inak, posledny tyzdnen mam problem sa rano prebrat, asi to suvisi s euthyroxom a stitnou, som zvedava ake budem mat vysledky pri najblizsej kontrole.
cez vikend pridu nasi, tak chcem spravit nieco zdrave, no nic ma nenapada, Go Fruit, porad prosim.

GoFruit

O: vodový melón, hrozno
V: mango, 2 banány, fifi banány 5 ks, hrozno

Ešte by som tlačila ďalej ale už musím ísť spať.

winki

surovu brokolicu jem aj ja ale fakt len trosku lebo moc mi to nejde do krku :) oveľa lepšie je to na takých 5 minút nechať napariť a pokvapkať citrónom, poprípade odšťaviť.

evcca

ja som to tiez skusila a som tu, ale nezjem toho nikdy vela.
inak dnes:
r: smoothie-grepova stava a banany
o: hlavkovy salat, redkovka, uhorka, rajciny a trochu hummusu
ol: kesu
v: zelenina ako na obed plus jeden mega zemiak na sucho peceny-mam teraz obdobie zemiakov:-)

keren

dievcata vedeli by ste mi poradit ci sa da jest brokolica surova? a karfiol? mne to velmi chuti len neviem ci je to ok, ci sa da jest za surova kazda zelenina, vdaka :)

GoFruit

Tak uz som tu, caute vsetci.
Vcera sme mali vylet tak som dost malo jedla, 100% raw, boli sme na trhu, kupila som obrovsky vodovy melon, manga, hrozno, male melony charentais, dostali sme jahody a kivi. No jo a kupila som bio pomarance, ale uz vazne koncia. Co budem bez tych super pomarancov robit? Odkedy vidim a citim rozdiel medzi bio a nebio pomarancmi, akosi sa mi bridi pit tie nebio chemicke.
R: smoothie banany jahody a OJ

Evcca mne sa ten lugolov zacina velmi pozdavat, vraj detoxikuje od tazkych kovov, plus odparazituje, plus doda jod, ako neviem, som proti anorganickym mineralom, ale tento lugolov roztok strasne chvalia. Idem si ho objednat.
Pekny den vsetkym ovocnickovym!!!

evcca

o: hlavkovy salat, rajciny, redkovka a cestoviny
ol: jablka
v: podobne ako na obed, len bez cestovin a plus brokolica

mate niekto nejaky tip na obed?