ja som taka neporiadna, neviem si najst cas na seba, znovu meditovat, jogu cvicit, citat, ale zaroven mam pocit ze ma nieco blokuje, a akosi sa tymto veciam neviem venovat, je to mozne? spojenie s podvedomim mi vobec nefunguje...kineziologicka hovorila ze ked chces nieco zmenit musis najprv prijat sam seba ci tu skutocnost, uplne sa s tym zmierit, napr ked chces schudnut tak mas prijat svoje telo take ako je a potom sa ti to podari, ze mala takeho "pacienta", ktory az potom zchudol 25kg ked prijal svoje telo, tak som to chcela aj ja co sa tyka inej situacie, no neviem to, neviem to precitit, blok mozno z unavy, akoby mi neslo sustredit sa, ale v tom by mal pomoct ten jod...
inac ak ti ide vaha dolu tak jes malo, treba navysit kaloricke ovocie, banany hrozno...
lebo na tuky si daj pozor, tie nie vela, robia sarapatu, ale ty vies kolko potrebujes, predpokladam ze tvoja intuicia funguje perfektne... inac tu predavaju aj surove masla a tie si myslim ze raz za cas preco nie....
ja neviem fungovat ked spim len 6 hod, resp. neviem vstat, potom uz sa to da. AJ tuto noc, 6 hod. ufff
psychoterapiu, to myslis ako ze ty si chodila k pszchoterapeutovi? ja som povodne chcela kvoli postpartu a porodu, ale uz asi zabudam konecne na to ake to bolo
R: bananovo malinovo pomarancovy smoothie
O: zeleninovy salat, pecene zemiaky a surove syry, v salate boli susene rajciny v oleji
V: uz len ovocie
Bola som na trhu, mame ceresne hrozno jahody maliny 9 kg melon manga