Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Maoam

mila evcca, ked uz si das tu namahu napisat, ze slo o kecy, tak si si mohla dat aj tu namahu s tym, cele si to precitat
a aspon sa nad obsahom zamysliet

evcca

GoFruit, ty chces znizit svoje naroky? aspon tak som to pochopila z tvojho rozhovoru s maoam, sice som ho len letmo preletela.
ak sa mylim, tak sorry.ale mne sa to nezda, ak ich znizis, tak seba neprijmes, len ta prijmu, ti, co ta nechapu a budu sa tesit, ze si to nedokazala. ja zijem nie na 100%, ale na 120 a naplna ma to.
musis ist dopredu a nikdo nepovedal, ze to bude lahke.

GoFruit

Ďakujem, ja tebe gratulujem k úžasným minusovym cm!!! Zaslúžiš si to. Všetci si zaslúžime to najlepšie.

GoFruit

Áno musím skončiť s tým podcenovanim sa, len neviem kde začať, asi to chce cad, musím naozaj začať viac vnímať svoje potreby, teraz žijem len pre syna, a to je zlé. Maoam si super :)

Maoam

to je uz taka odvaha k inakosti

ale ak by si sla proti sebe, sotva by si bola stastnejsia, takto mozno budes pre inych divna ale aspon budes sama sebou, teda koniec koncov je to ta lepsia verzia :-)

Maoam

GoFruit, vies, ale ked robis veci inak ako drviva väcsina, tak vzdy narazis na divne reakcie a nepochopenie.
To je ako ked nemas ucet na FB, nezeries fast-food, nefajcis, neopijas sa po vikendoch, nesexujes s kadekym, tak si tiez hned za divnu a nezapadas.
Ak nejdes so stadom, vzdy budes ako mimozemstan. Ale to neznamena, ze oni robia spravne a ty nespravne, kludne to moze byt aj naopak :-).

GoFruit

Áno stále pochybujem či robím veci správne ale to sa netýka matky ale toho že to robím inak ako je bežné a zauzite. A o sebe a svojich schopnostiach - to už pochádza z výchovy