Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Ľudia toto leto sa má konať tolko vitarianskych stretnutí v Španielsku, Francúzsku Nemecku a inde zre si neviem vybrať na ktoré pôjdeme, ale asi už tuším Fr je moja krajina zbožňujem juh Fr la mediteranee, no jo a sú tam ohlásené duriany.
Ináč včera mi manžel objednal z thajska 2 duriany, majú prist vo štvrtok. Tal sa teším ako mala.
Ozaj evcca bola som zas u kinesiologicky, tentokrát so sebou, bože to bola paráda, zbavovala má stresu, napätia, aby som sa poddala intuícii a viac sa tešila zo života, no tá sešn bola úžasná, cítila som sa ako znovuzrodená. Chcela by som vedieť takto pomáhať ľuďom. Ináč syn už lepšie spávať, čiže pomohla aj jemu.

GoFruit

Joj no tak ja poznám obrovské množstvo ľudí čo sa stravuje ako ty a vysedavaju v cakarnach doktorov chorí. Vieš mi objasniť túto záhadu? Nechoď na mňa s genetikou.

R: bananova kaša s lesným mrazenym ovocím

Včera som bola raw až do 22 keď som si dala trochu hummusu s paprikou. A trošku surového kozieho syru.
Môj muž prešiel na 75% raw stravy. Zatiaľ.

Maros75

GoFruit- Ja sa roky stravujem uplne inak a surovu zeleninu vobec nemusim.A si predstav,ze som v skvelej forme a nemam ziadny pocit,ze mi chyba nejaka surova mrkva ci co. Treba objasnit tu zahadu.:)
Zrejme genetika?? Poznam taku jednu zensku co je take hovadiny a vyzera ako den po smrti. Nechcem nikoho odhovarat,len na zamyslenie.

GoFruit

Maros človek čo sa stravuje surovou stravou má oveľa lepšiu imunitu ako človek čo je bežne a varené prevláda. Čiže my sa nemusíme báť baktérií, naopak baktérie sú kamoši, bez baktérií by nebol život na zemi. Žiť v sterilnom svete sa nedá, zahynuli by sme. Ak máš strach z baktérií, pracuje na svojej imunite a hlavne dexinfikuj kuchyňu a každý nástroj keď pracujes so surovým mäsom. Číhajú totiž na teba baktérie. Na ecoli zomreli už vela ľudí čo jedli vo fastfoodoch.

Maros75

Nákaza baktériou EHEC sa prejavuje silnými a krvácavými hnačkami, ktoré môžu viesť až k zlyhaniu obličiek. Nemeckým úradom sa zatiaľ nepodarilo zistiť zdroj nákazy, no predpokladajú, že EHEC sa šíri v súvislosti s tým, že väčšina infikovaných jedla vo zvýšenej miere surové paradajky, hlávkový šalát a šalátové uhorky.
www.mojlekar.eu

evcca

vcera ol: zelene smoothie- banany, jahody, a hlavkovy salat.
ozaj, ja to mam vzdy take mierne nahorkle, a aj vtedy, ked dam len mlade listky zo salatov
v: cerstve rajciny, susene rajciny a arabsky chleba

evcca

vcera som bola aj ja 100%.
dnes r: banan a miska jahod
des: to som mala navstevu zubara, takze nic
o: uhoky a varene zemiaky
ol: smoothie-banany, jahody, kivi a pomarancova stava
v: planujem hlavkovy salat, redku a mrkvu
vies, ze kopa chlapov by nebola schopna, ani takeho postu, ako drzal tvoj?

GoFruit

Nakoniec som včera mala už len slané banánové cipsy a.trochu slnecnicovych semienok.
Dnes granátové jablko, šťava z pol uhorky, 1 a pol šalátu, listov reďkovky a pár mrkiev. Bolo to 1l, mužovi som z toho dala ale na to som veľmi lakoma mnaaaam,
No a muž má už strašne dlho jačmeň na oku a tak som mu navrhla dať si pôst, lebo už z toho bol nešťastný. Tak dal sa na pôst o vode a bol z toho strašne nešťastný lebo nemohol jesť. No úbohé nevedieť vydržať deň bez jedla keď maď pred sebou celý život a môžeš jesť koľko chceš. Fakt nechápem túto závislosť na jedle ktoré máš každý deň a stále dookola to isté. No nedalo sa s ním vydržať a tak som ho začala prehovárať nech sa naje. Vzdal to podvečer okolo 17 a jedol ovocie. Na ďalší deň tiež len ovocko a kúsok chleba so surovým syrom a na tretí deň bol jačmeň takmer neviditelny. Na tomto krásne vidieť aký má strava vplyv na.zdravie. samozrejme už je normálne a jačmeň sa späť zväčšil.

GoFruit

Ja dnes 100% raw, hrozno melon datle pol ananásu
Včera večer som ešte mala raw kozí a ovčí syr avokádo redky a mini krajec chleba s hummusom.
Dnes tiež možno budem.
Boli sme na výlete a nestíhla som jesť. Toto je na takejto strave nevýhoda, nemala som banány čo by som len tak šupla do tašky....