Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

som rohodnuta dobrat druhu flasu oleja a spravit si krvne testy, ked olej nepomohol, budem zhanat lugolov roztok.
ol: jablko, kivi a banan
v: cvikla, redkovky, uhorka, rajciny
inak som nasla doma knihu od dr.Kristine Nolfi - Liecenie surovou stravou, citala si to?

GoFruit

Jediné čo mi napadá som čítala že ak lugolov nepomáha tak treba navýšiť. No skús ho zohnať alebo vytrvaj pri tom oleji. Uff ked sa k niečomu dostanem napíšem.

evcca

B12, zelezo, selen a zinok, vitamin c.
cely den som ok, len to rano, od prebudenia cca 2hodinky, nepomaha voda, sprcha, cvicenie. predtym som to riesila kavou, ale tiez nepomahalo a ani mi nechutila.

evcca

o tej zelenine som to vedela, s tym chlebom som to nasla na tej stranke od teba, nepouzivam fluorove pasty, vodu si doma filtrujeme. sprchujem sa kratko-to sa neda vynechat a kupem sa v zasaditom roztoku aspon raz tyzdenne po 60-90minutach.
ked som brala kelp, tak sa mi nenormalne zhorsili vysledky stitnej, teraz sa to na tom oleji drzi, ale nie je to ono. viem to uz porovnat.
anglicke stranky zvladam, ale francuszky ani neceknem.
jod sa zo zdravotnictva vyhodil, lebo farmaceuticke firmy by prisli o zisk.

GoFruit

evcca teraz si vela citam o jode, a dosla som k zaujimavym info. neda sa tu zohnat nikde, vieme preco, je to tak mocny liek ten lugol, ze zasa raz farmaceuticka mafia uraduje, no ale citam, ze zeleniny ktore obsahuju siru vytlacaju jod z tela, cize kapusta, brokolica,spenat...zisti si co vsetko, pripadne ti viem poslat clanky ale su vo francuzstine, tak neviem... dalej fluor v zubnej paste, chlor vo vode, brom v chlebe vytlacaju jod.
neviem kolko vody pijes, ja velmi malo, ale mozno by si mohla zvavit filtre na vodu, ja pouzivam destilovanu.

evcca

ja mam uz konecne vlastne redkovky, je to dobry pocit, hrach mi uz hadze struciky, na ten sa moc tesim, mali uz v obchode, ale bol taky divny hruby a bezfarby.
to je smola s tym roztokom, ja pijem uz druhy olej, ale nic, mam hrozne rana, ta ranna unava je tak neskutocna, ze v sobotu som uz takmer revala.